…Το να βλέπεις το χιόνι στο όνειρο συμβολίζει μια νέα αρχή ή καθαρισμό κάποιου χώρου της ζωής σου. Ένα νέο αίσθημα ασφάλειας ή μια δεύτερη ευκαιρία. Κάτι έχει τελειώσει. Μια νέα αίσθηση σαφήνειας. Εναλλακτικά, το χιόνι μπορεί να συμβολίζει την πνευματική ειρήνη και ηρεμία. Αρνητικά, το χιόνι μπορεί να αντικατοπτρίζει πόσο σκληρή ή κρύα είναι μια εμπειρία καθαρισμού. Μια πολύ δυσάρεστη νέα αρχή ή αίσθηση σαν να τιμωρείτε. Συναισθηματική απομόνωση. Το λιώσιμο του χιονιού συμβολίζει εμπόδια ή φόβους που διαλύονται. Το όνειρο για το παιχνίδι στο χιόνι αντιπροσωπεύει απόλαυση ή χαλάρωση μετά από μια ενοχλητική εμπειρία. Εναλλακτικά, το όνειρο είναι ένα σημάδι ότι εκμεταλλεύεστε μια ευκαιρία. Το να ονειρεύεσαι να βρεις κάτι στο χιόνι συμβολίζει την ανακάλυψη κρυμμένων ταλέντων ή ικανοτήτων μέσα σου. Μπορεί να έχετε ανακαλύψει μια νέα ευκαιρία. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση νέων συναισθημάτων αποδοχής ή συγχώρεσης μετά από μια δύσκολη εμπειρία. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρεύτηκε να δει χιόνι να πέφτει σε δρόμο. Στην πραγματική ζωή είχε λύσει ένα ενοχλητικό πρόβλημα υγείας. Το χιόνι που πέφτει αντανακλά τη νέα αρχή με τη βελτιωμένη υγεία του….

Βλέποντας το χιόνι στο όνειρο συμβολίζει μια νέα αρχή ή τον καθαρισμό κάποιου τομέα της ζωής σας. Μια νέα αίσθηση ασφάλειας ή μια δεύτερη ευκαιρία. Κάτι έχει φτάσει στο τέλος του. Μια νέα αίσθηση σαφήνειας. Εναλλακτικά, το χιόνι μπορεί να συμβολίσει την ηρεμία και την πνευματική ειρήνη. Αρνητικά, το χιόνι μπορεί να απεικονίσει πόσο σκληρά ή κρύα μια καθαριότητα είναι εμπειρία. Μια πολύ δυσάρεστη νέα αρχή ή να αισθάνονται σαν να τιμωρούνται. Συναισθηματική απομόνωση. Το λιώσιμο του χιονιού συμβολίζει εμπόδια ή φόβους που διαλύονται. Το όνειρο για το παιχνίδι στο χιόνι αντιπροσωπεύει την ευχαρίστηση ή τη χαλάρωση μετά από μια ανησυχητική εμπειρία. Εναλλακτικά, το όνειρο είναι ένα σημάδι ότι εκμεταλλεύεστε μια ευκαιρία. Ονειρεύεται να βρει κάτι στο χιόνι συμβολίζει την ανακάλυψη των κρυφών ταλέντων ή ικανοτήτων μέσα σας. Μπορεί να ανακαλύψατε μια νέα ευκαιρία. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση νέων συναισθημάτων αποδοχής ή συγχώρεσης μετά από μια δύσκολη εμπειρία. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει χιόνι να πέφτει σε ένα δρόμο. Στην πραγματική ζωή είχε λύσει ένα ενοχλητικό πρόβλημα υγείας. Η πτώση του χιονιού αντανακλούσε τη νέα αρχή με τη βελτίωση της υγείας του.

…Το χιόνι σε ένα όνειρο σημαίνει κέρδη ή θα μπορούσε να σημαίνει θεραπεία για μια ασθένεια. Εάν το χιόνι και η φωτιά συνυπάρχουν μεταξύ τους σε ένα όνειρο, αντιπροσωπεύουν την αγάπη, το πάθος και τη συντροφικότητα. Αν κάποιος βλέπει χιόνι στην εποχή του, τότε σημαίνει να ξεπλύνουμε τις δυσκολίες και να εκθέσουμε τους εχθρούς ή τους ζηλότυπους συντρόφους. Το να βλέπεις χιόνι εκτός από το χειμώνα σε ένα όνειρο σημαίνει μια ασθένεια, παράλυση ή εμπόδια που παρεμποδίζουν τα ταξιδιωτικά σχέδια κάποιου, ή μπορεί να σημαίνει ταλαιπωρία, ορκωμοσία ή εξαπάτηση. Μια ισχυρή χιονοθύελλα σε ένα όνειρο σημαίνει καταπίεση, ενώ μια ελαφρά χιονόπτωση ή μια αναταραχή σημαίνει οφέλη για την πόλη κάποιου. Το λιώσιμο του χιονιού σε ένα όνειρο σημαίνει διασπορά αγωνίας ή θα μπορούσε να σημαίνει το τέλος της κατάθλιψης. Όπως η βροχή, το χιόνι σε ένα όνειρο είναι ένα σημάδι θεϊκού ελέους και μια καλή συγκομιδή. Όταν είναι βαρύ, αντιπροσωπεύει μια καταστροφή, και όταν το φως, είναι μια ευλογία. Το να στέκεσαι κάτω από χιονοπτώσεις σε ένα όνειρο σημαίνει χτυπήματα του εχθρού. (Δείτε επίσης Snowball)…

Το χιόνι σε ένα όνειρο υποδηλώνει ανούσια συναισθήματα και λαχτάρα για κάτι σημαντικό στη ζωή σας. Ίσως το όνειρο προτείνει να αφήσετε τα πάντα να πάνε συμπεριλαμβανομένων των συναισθημάτων, των σκέψεων και των συναισθημάτων σας. Το χιόνι μπορεί επίσης να δείξει την αίσθηση της μοναξιάς, της απλότητας. Για να δείτε το χιόνι που λιώνει υποδηλώνει τα θλιβερά συναισθήματα που πηγαίνουν μακριά. Μάλλον θα πλησιάζεις στο σημείο που δεν φοβάσαι πια ποιος είσαι. Αν το χιόνι είναι λευκό και καθαρό, τότε αυτό σημαίνει ότι είστε σε ειρήνη και ησυχία. Αν έπαιζες στο χιόνι, τότε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσεις καλά στη ζωή σου. Αν έχετε βρει κάτι πολύτιμο σε ένα όνειρο, τότε αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε νέες και συναρπαστικές ιδέες της ζωής.

…Το να βλέπεις το χιόνι στα όνειρά σου, δηλώνει ότι ενώ δεν έχεις πραγματική ατυχία, θα υπάρχει η εμφάνιση ασθένειας και μη ικανοποιητικών επιχειρήσεων. Για να βρεθείτε σε μια καταιγίδα χιονιού, σημαίνει θλίψη και απογοήτευση από την αποτυχία να απολαύσετε κάποια αναμενόμενη ευχαρίστηση. Ακολουθεί πάντα λίγο πολύ αποθάρρυνση μετά από αυτό το όνειρο. Εάν τρώτε χιόνι, θα αποτύχετε να υλοποιήσετε τα ιδανικά. Για να δείτε βρώμικο χιόνι, προβλέπει ότι η υπερηφάνεια σας θα ταπεινωθεί και θα επιδιώξετε συμφιλίωση με κάποιο άτομο που κρατήσατε με υπεροπτική περιφρόνηση. Για να το δείτε να λιώνει, οι φόβοι σας θα μετατραπούν σε χαρά. Για να δείτε μεγάλες, λευκές νιφάδες χιονιού να πέφτουν κοιτώντας μέσα από ένα παράθυρο, προβλέπει ότι θα έχετε μια θυμωμένη συνέντευξη με την αγαπημένη σας και η αποξένωση θα επιδεινωθεί από την οικονομική κατάθλιψη. Για να δείτε τα χιονισμένα βουνά στο βάθος, σας προειδοποιεί ότι οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες σας δεν θα φέρουν αξιόλογη πρόοδο. Για να δείτε τον ήλιο να λάμπει μέσα από τοπία χιονιού, προβλέπει ότι θα κατακτήσετε τη δυσμενή περιουσία και θα αποκτήσετε δύναμη. Για μια νεαρή γυναίκα που ονειρεύεται έλκηθρο, θα βρει μεγάλη αντίθεση στην επιλογή ενός εραστή της και η συμπεριφορά της θα την προκαλέσει πολύ κακή. Το όνειρο της χιονοστιβάδας, υποδηλώνει ότι θα πρέπει να αγωνιστείτε με ανέντιμα ζητήματα, και εάν η κρίση σας δεν είναι καλά στηριγμένη, θα υποστείτε ήττα. Αν χιονιστεί ή χαθεί, θα υπάρξουν συνεχόμενα κύματα κακής τύχης….

…Από τη μία πλευρά μπορεί να συμβολίσει τα συναισθήματα και το ασυνείδητο που έχει χάσει την κινητικότητα και τη ζωή του. Αν δούμε ότι το χιόνι πέφτει πάνω μας, μπορεί να γίνει κατανοητό ότι μια σχέση θα κρυώσει ή ότι πλησιάζει μια στιγμή μοναξιάς και ενδοσκόπησης. Αν δούμε το χιόνι να πέφτει στο τοπίο γύρω μας, πολλοί συγγραφείς το θεωρούν ως οινόπνευμα αφθονίας….

…Το όνειρο του χιονιού άροτρο (χιόνι άροτρο) σημαίνει ότι ορισμένες απροσδόκητες λύσεις θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε τα έργα που προορίζονταν προηγουμένως για καταστροφή. Είναι η ελπίδα της επιτυχίας….

…Το όνειρο του χιονιού είναι συνήθως ένα αρνητικό όνειρο που ανακοινώνει ζημιές, ειδικά για άτομα που ζουν στην ύπαιθρο. Αν κάποιος, που είναι από την πόλη ή την ύπαιθρο, ονειρεύεται χιόνι κατά τη διάρκεια μιας συννεφιασμένης και ζοφερής ημέρας, υποδηλώνει ότι ο ονειροπόλος θα πρέπει να μετακομίσει σε άλλη πόλη ή χώρα που είναι συνήθως καλή. Το όνειρο μιας χιονόπτωσης κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης ημέρας υποδηλώνει ότι σύντομα ο ονειροπόλος θα απολαύσει την ευτυχία και ότι τελικά θα υπάρξουν επιτυχίες που θα κάνουν τον ονειροπόλο να ξεχάσει τις αποτυχίες του παρελθόντος. Ονειρεύοντας ότι ένας φίλος υποφέρει κατά τη διάρκεια μιας χιονοθύελλας, υποδηλώνει ότι ένας εχθρός αποτυγχάνει στην προσπάθειά του να βλάψει τον ονειροπόλο….

Για το όνειρο του Χριστιανισμού, σημαίνει επέκταση των πεποιθήσεων. Ο Χριστιανισμός σχετίζεται επίσης με τις προσωπικές πεποιθήσεις και τις θρησκευτικές εμπειρίες του ονειροπόλο. Μπορεί να είναι ένα σημάδι της εσωτερικής πνευματικής ανάπτυξης και της ανάπτυξης της νέας πτυχής στην προσωπικότητα. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να αναφέρεται σε ένα άτομο στη ζωή του ονειροπόλο, του οποίου το όνομα είναι Χριστιανός.

Δείτε την έννοια της Βίβλου

Η ανάγνωση ή η κατοχή του, δείχνει την ανάγκη για μοναξιά και προβληματισμό. Χάνοντας το, οικογενειακές δυσκολίες….

Σημαίνει κρύο, μοναξιά και θάνατο, εκτός αν εμφανίζεται στην κατάλληλη εποχή, οπότε σημαίνει αφθονία αγαθών.

Υποδεικνύει την ψύξη μιας σχέσης, διαζυγίου ή χωρισμού. Έντονο οικογενειακό περιβάλλον, εμπόδια….

Το όνειρο για ένα φτυάρι χιονιού συμβολίζει την προσπάθειά σας να μειώσετε τη σοβαρότητα ή τη σκληρότητα μιας εμπειρίας. Δίνοντας στον εαυτό σας χώρο ή κάνοντας τα πράγματα πιο εύκολα κατά τη διάρκεια μιας εμπειρίας που νιώθετε είναι τρομερό. Προσπαθώντας το πιο δύσκολο να ξεφύγετε από ένα πρόβλημα που σας πλημμυρίζει. Εναλλακτικά, ένα φτυάρι χιονιού μπορεί να αντικατοπτρίζει την προσπάθειά σας να συνεχίσετε μετά από μια αρνητική εμπειρία….

…Όταν η χιονοστιβάδα πέφτει πάνω μας, αλλά βγαίνουμε αβλαβείς, τότε δεν είναι κακός οιωνός. Εάν είναι κατασκευασμένο από βρωμιά ή άλλο στερεό στοιχείο, θα σας ωφεληθεί το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Εάν είναι φτιαγμένο από νερό ή χιόνι, θα εμπλακείτε σε προβλήματα, αλλά θα βγείτε νικηφόρα από αυτό. Εάν είναι φτιαγμένο από φωτιά, είναι το προαίσθημα της μετάβασης σε μια υψηλότερη κατάσταση συνείδησης. Εάν είναι κατασκευασμένο από βρωμιά ή στερεά υλικά, σας αποτρέπει από ατύχημα. Εάν είναι φτιαγμένο από νερό, χιόνι ή φωτιά, σας προειδοποιεί ότι ορισμένα συναισθήματα μπορούν να σας καταστρέψουν. Όταν η χιονοστιβάδα πέφτει σε άλλους, προειδοποιεί ότι κινδυνεύετε….

Το όνειρο για την ομιλία σε γλώσσες συμβολίζει μια έντονη ανησυχία με το να παρατηρήσει απόλυτα πιστός. Θέλοντας να γίνει αντιληπτός δίνοντας τα πάντα του στον εαυτό του για έναν σκοπό ή πίστη. Αρνητικά, μιλώντας σε γλώσσες μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε πολύ ενδιαφέρονται ή εμμονή με την παρατηρήσει πιστός. Αίσθημα ότι έχετε ότι προσπαθεί πολύ να εντυπωσιάσει τους άλλους ή να διατηρήσει μια απόλυτα πιστή εμφάνιση. Τα όνειρα της ομιλίας σε γλώσσες είναι κοινά για τους θρησκευτικούς ανθρώπους που βιώνουν άγχος για να φαίνεται να είναι πιστοί όπως και οι άλλοι άνθρωποι. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της πίεσης των ομοτίμων για το επιπλέον μίλι για να δείξει στους άλλους την πίστη τους είναι ισχυρή. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του ηλίθιου συναισθήματος που προσπαθεί πάρα πολύ σκληρά για να δείξει την πίστη σας στους άλλους. Ίσως είναι καλύτερα να ξεκουραστούν οι θρησκευτικές θέρμη ή να σταματήσει να ανησυχείτε τόσο πολύ για το τι άλλοι thik της πίστης τους. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να μιλήσει σε γλώσσες και να χτυπήσει το κεφάλι της από το τραπέζι του σαλονιού. Στην πραγματική ζωή αισθάνθηκε άγχος για να μην φαίνεται να είναι αρκετά ισχυρή Χριστιανική και ήταν πιο δύσκολο να ευχαριστήσει τον Θεό.

Ένα γραπτό έγγραφο δηλώνει ότι θα λάβετε ευχάριστα νέα. Η Λευκή Βίβλος σημαίνει αγάπη και αγνές απολαύσεις. Ένα βαμμένο χαρτί είναι ένα σημάδι υποκρισίας και ζήλιας….

Το όνειρο για έναν φρουρό φυλακών συμβολίζει εσάς ή κάποιον άλλο που ανησυχεί ότι ισχύει ένας περιορισμός. Η αίσθηση ότι η αποπληρωμή χρεών ή η ταλαιπωρία είναι υποχρεωτική. Νιώθοντας ότι κανείς δεν θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τις συνέπειες των πράξεών σας. Επίσης, μπορεί να είναι η αναπαράσταση ενός προσώπου ή κατάσταση που έχει φροντίζοντας να αντιμετωπίσει το κάρμα σας, είτε σας αρέσει είτε όχι. Εναλλακτικά, ένας φρουρός φυλακών μπορεί να αντιπροσωπεύει την αποδοχή της δικής σας ενοχής. Ένα μέρος από εσάς που γνωρίζει τον ένοχό σας και πρέπει να κάνει κάτι γι ‘αυτό. Τιμωρώντας τον εαυτό σας ή αισθάνεστε ότι οι συνέπειες πρέπει να αποπληρωθούν. Περιορίζοντας τη δική σας ανάπτυξη ή ευτυχία. Το να ονειρεύεσαι ότι είσαι φύλακας της φυλακής συμβολίζει την επιθυμία σου να περιορίσεις κάποιον άλλο ή να βεβαιωθείς ότι αντιμετωπίζουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της προσπάθειάς σας να βεβαιωθείτε ότι τα χρέη αποπληρώνονται ή ότι η τιμωρία βιώνεται πλήρως. Δεν αφήνεις κάποιον εύκολο. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να του δοθεί μια λευκή Βίβλος από έναν φυλακή. Όταν ξύπνησε τη ζωή του, ήταν πραγματικά στη φυλακή και ένιωσε ότι έπρεπε να αλλάξει τους τρόπους του γιατί ήξερε ότι ήταν ένοχος….

Το όνειρο ενός δεσμοφύλακα συμβολίζει εσάς ή κάποιον άλλο που νοιάζεται ότι ένας περιορισμός κρατά. Το αίσθημα ότι η αποπληρωμή χρεών ή η τιμωρία είναι υποχρεωτική. Νιώθοντας ότι κανείς δεν θα σε βοηθήσει να ξεφύγεις από τις συνέπειες των πράξεών σου. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση ενός ατόμου ή μιας κατάστασης που εξασφαλίζει ότι θα αντιμετωπίσει το κάρμα σας, είτε σας αρέσει είτε όχι. Εναλλακτικά, ένας δεσμοφύλακας μπορεί να αντιπροσωπεύει την αποδοχή της ενοχής του. Ένα κομμάτι σου που ξέρει τον ένοχο σου και πρέπει να κάνει κάτι γι’ αυτό. Τιμωρήστε τον εαυτό σας ή την αίσθηση ότι οι συνέπειες θα πρέπει να καταβληθεί. Περιορίζοντας τη δική σας ανάπτυξη ή ευτυχία. Ονειρεύεται ότι είστε δεσμοφύλακας συμβολίζει την επιθυμία σας να περιορίσει σε άλλο πρόσωπο ή βεβαιωθείτε ότι αντιμετωπίζετε τις συνέπειες των πράξεών σας. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της προσπάθειάς σας να βεβαιωθείτε ότι τα χρέη που καταβάλλονται ή η τιμωρία είναι έμπειρος στο σύνολό της. Μην αφήσεις κάποιον να βγει έξω εύκολα. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να του δοθεί μια λευκή Βίβλος από έναν δεσμοφύλακα. Στην πραγματική ζωή, ήταν πραγματικά στη φυλακή και αισθάνθηκε ότι έπρεπε να αλλάξει τους τρόπους του επειδή ήξερε ότι ήταν ένοχος….

Το όνειρο για το χειμώνα συμβολίζει τις προκλήσεις ή τις δυσκολίες που υπομένετε στην πραγματική ζωή. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που είναι εντελώς ασυγχώρητο ή απαιτεί απόλυτη τελειότητα. Μια κατάσταση που αισθάνεται απαίσια. Μπορεί να νιώθεις απομονωμένος και μόνος. Αρνητικά, ο χειμώνας μπορεί να απεικονίσει πόσο σκληρά ή κρύα μια καθαριότητα είναι εμπειρία. Μια πολύ δυσάρεστη νέα αρχή ή να αισθάνονται σαν να τιμωρούνται. Όταν βλέπετε το χειμώνα μπορεί να δείξει προβλήματα υγείας, οικονομικά προβλήματα, μια απώλεια ή μια κατάσταση που ταπεινώνετε. Θετικά, ο χειμώνας μπορεί να αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή ή τον καθαρισμό κάποιου τομέα της ζωής σας. Μια νέα αίσθηση ασφάλειας ή μια δεύτερη ευκαιρία. Κάτι έχει φτάσει στο τέλος του. Μια νέα αίσθηση σαφήνειας. Εναλλακτικά, το χιόνι μπορεί να συμβολίσει την ηρεμία και την πνευματική ειρήνη.

Το όνειρο ενός χειμερινού παλτού συμβολίζει πώς να προστατευθείτε διανοητικά και συναισθηματικά κατά τη διάρκεια των αντιξοοτήτων. Πώς υπερασπίζεσαι ή προστατεύεις τον εαυτό σου από μια τρομερή κατάσταση. Χιόνι και το χειμώνα σημείο σε έναν καθαρισμό ή τον καθαρισμό του αρνητικισμού στη ζωή σας. Ένα χειμερινό παλτό απεικονίζει τις σκέψεις, τα συναισθήματα ή τις συνήθειές σας καθώς προσπαθείτε να το αντιμετωπίσετε.

Το όνειρο για τα βουνά συμβολίζει μεγάλα εμπόδια ή προκλήσεις στη ζωή σας. Το όνειρο του να είσαι στην κορυφή ενός βουνού συμβολίζει την επίτευξη και την επίτευξη των στόχων. Ένα εμπόδιο ή μια πρόκληση έχει ξεπεραστεί. Το όνειρο για ένα βουνό χιόνι συμβολίζει ένα σημαντικό εμπόδιο στη ζωή σας που αντιλαμβάνεστε να είναι κάτω από τρομερές συνθήκες. Το όνειρο της αναρρίχησης σε ένα βουνό συμβολίζει μια πρόκληση που προσπαθείτε να ξεπεραστεί. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της εργασίας προς έναν μακροπρόθεσμο στόχο. Εργάζονται για να ξεπεραστεί ένα μεγάλο φόβο ή τεράστιο πρόβλημα. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να βρίσκεται στην κορυφή ενός βουνού. Στην πραγματική ζωή είχε τελικά το θάρρος να καλέσει ένα κορίτσι που του άρεσε να βγαίνει ραντεβού. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να μεταφέρει σημειώσεις και να ερευνήσει ένα βουνό και να απογοητευτεί όταν έφτασε στην κορυφή. Στην πραγματική ζωή, ήταν στη μέση της σύνταξης ενός βιβλίου και αισθάνθηκε ότι ένα διάσημο προσφορά εργασίας ήταν άχρηστο.

(Βλέπε μπάλα | Χιόνι)

…Το όνειρο, στο οποίο βλέπετε τα φρένα που αποτυγχάνουν, υποδηλώνει ότι έχετε χάσει τον έλεγχο της ζωής σας. Ίσως αντιμετωπίζετε συνθήκες που δεν είναι ευνοϊκές για εσάς ή δεν δίνετε αρκετή προσοχή στις ευθύνες της ζωής σας. Αν υπήρχε κάποιος άλλος σε ένα όνειρο, και τα φρένα απέτυχαν γι ‘αυτόν, τότε δείχνει ότι κάποιος άλλος διαχειρίζεται τη ζωή τους. Θα πρέπει πιθανώς να ξανασκεφτείτε πώς θέλετε να ζήσετε, να ελέγχεται από τους άλλους ή να ζουν τα δικά σας; Είναι πάντα η καλύτερη απόφαση να είναι ο πλοίαρχος της καθημερινής ζωής σας, αλλιώς δεν θα είναι ευτυχισμένος, δίνοντας σε άλλους ανθρώπους μεγάλο μέρος της δύναμης στη ζωή σας. Εάν τα φρένα έχουν αποτύχει μόνο για λίγο, τότε αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ασχοληθεί μόνο με ήσσονος σημασίας και προσωρινά προβλήματα στη ζωή σας. Αν εσείς ή κάποιος άλλος έχει κόψει τα φρένα, τότε δείχνει τα συναισθήματα και τα συναισθήματα που δεν είναι εντυπωσιακά. Εάν τα φρένα έχουν αποτύχει για κάποιον άλλο σε ένα όνειρο, και το έχετε δει από απόσταση, τότε δείχνει ότι είστε σε θέση να δώσει ένα χέρι σε εκείνους που το χρειάζονται. Μην ανησυχείς, γιατί αυτό το άτομο θα πρέπει να λύσει όλα τα προβλήματά σου μόνο του. Τα φρένα που απέτυχαν σε ένα όνειρο, λόγω των φρικτών καιρικών συνθηκών όπως η βροχή ή το χιόνι, συμβολίζουν τα πράγματα στη ζωή σας, δεν έχετε καμία δύναμη να ελέγξετε….

…Συμβολίζει τη ζωή, την ελπίδα και την αθανασία. Συμβολίζει επίσης το δηλητήριο και το θάνατο. Όταν σε ένα όνειρο όλα περιβάλλονται από χιόνι και κρύο, ή όλα περιβάλλονται σε άγονη έρημο και υπό αυτές τις συνθήκες βλέπεις κάτι πράσινο, τότε υπόσχεται ζωή και ελπίδα. Εάν είναι ένα πράσινο όνειρο, η περίσσεια σημαίνει υπερχείλιση της βλαστικής, ενστικτώδους ζωής, η οποία μπορεί να πνίξει την υπόλοιπη προσωπικότητα. Γενικά, το πράσινο στα όνειρα συμβολίζει την ευαισθησία και την ανωριμότητα και δείχνει ότι αυτό που θέλουμε ή το έργο είναι ακόμη ανώριμο, επομένως δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί….

Για να δείτε τον πάγο ή το χιόνι να υγροποιείται από τη θερμότητα, αυτό σημαίνει ότι αφήνετε να πάει ή απελευθερώνοντας αρνητικά ή κρύα συναισθήματα που έχετε αισθανθεί. Κάνεις ζέσταμα σε μια κατάσταση.

…Το όνειρο για το χειμώνα συμβολίζει προκλήσεις ή δυσκολίες που είστε υπομένοντας το ξύπνημα της ζωής. Μπορεί να αντιμετωπίζετε ένα πρόβλημα που είναι εντελώς ασυναίσθητο ή απαιτεί απόλυτη τελειότητα. Μια κατάσταση που αισθάνεται φοβερή. Μπορεί να αισθάνεστε απομονωμένοι και μοναχικοί. Αρνητικά, το χειμώνα μπορεί να αντανακλά πόσο σκληρή ή κρύο μια εμπειρία καθαρισμού είναι. Μια πολύ δυσάρεστη νέα αρχή ή αίσθηση σαν να είστε να τιμωρηθούν. Όταν βλέπετε το χειμώνα μπορεί να οδηγούν σε προβλήματα υγείας, οικονομικά προβλήματα, απώλεια, ή μια κατάσταση που ταπεινώνει. Θετικά, το χειμώνα μπορεί να αντιπροσωπεύει μια νέα αρχή ή τον καθαρισμό κάποιου τομέα της ζωής σας. Ένα νέο αίσθημα ασφάλειας ή μια δεύτερη ευκαιρία. Κάτι έχει τελειώσει. Μια νέα αίσθηση σαφήνειας. Εναλλακτικά, το χιόνι μπορεί να συμβολίζουν την πνευματική γαλήνη και την ηρεμία….

…Το όνειρο για ένα χειμερινό παλτό συμβολίζει το πώς θα προστατεύσετε τον εαυτό σας ψυχικά και συναισθηματικά κατά καιρούς αντιξοότητες. Πώς υπερασπίζεστε ή προστατεύετε τον εαυτό σας από μια τρομερή κατάσταση. Το χιόνι και ο χειμώνας δείχνουν έναν καθαρισμό ή έναν καθαρισμό του αρνητισμού στη ζωή σας. Ένα χειμερινό παλτό αντανακλά τις σκέψεις σας, τα συναισθήματα, ή τις συνήθειες, καθώς προσπαθείτε να το αντιμετωπίσουμε αυτό….