…Το όνειρο για ένα σκοτεινό δωμάτιο φωτογραφίας συμβολίζει τη βαθιά ανησυχία σας ότι διατηρούνται οι προσδοκίες ή οι εντυπώσεις. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της ανησυχίας σας σχετικά με την τήρηση μιας υπόσχεσης ή τη διασφάλιση της θετικής κατάστασης μιας κατάστασης. Αρνητικά, ένα σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να αντιπροσωπεύει φόβο να ντροπιάζετε τον εαυτό σας να μην διατηρείτε την εντύπωση που έχετε κάνει σε κάποιον. Το όνειρο να βρίσκεσαι σε σκοτεινό ή με χαμηλό φωτισμό δωμάτιο μπορεί να αποτελεί επικίνδυνη πιθανότητα στη ζωή σου. Μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνετε ή δεν φοβάστε. Εναλλακτικά, ένα σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να αντιπροσωπεύει μια κατάσταση που σας μπερδεύει ή σας αφήνει με λίγη βοήθεια. Πρέπει να κάνουμε κάτι με λίγους πόρους ή πληροφορίες….

Το όνειρο με ένα σκοτεινό δωμάτιο της φωτογραφίας συμβολίζει βαθιά ανησυχία σας που διατηρούνται προσδοκίες ή εντυπώσεις. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση της ανησυχίας σας στην τήρηση μιας υπόσχεσης ή να διασφαλίσει ότι μια κατάσταση θυμόμαστε θετικά. Αρνητικά, ένα σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να αντιπροσωπεύει το φόβο της αμηχανίας σας με το να μην κρατάτε μια εντύπωση που κάνατε σε κάποιον. Το όνειρο της ύπαρξης σε ένα σκοτεινό ή χαμηλό φωτισμό δωμάτιο μπορεί να αντιπροσωπεύει μια επικίνδυνη πιθανότητα στη ζωή σας. Μια κατάσταση που δεν καταλαβαίνεις ή φοβάσαι. Εναλλακτικά, ένα σκοτεινό δωμάτιο μπορεί να αντιπροσωπεύσει μια κατάσταση που σας μπερδεύει ή σας αφήνει με μια μικρή βοήθεια. Έχοντας να κάνει κάτι με λίγους πόρους ή πληροφορίες.

…(Κρεβατοκάμαρα | Υπνοδωμάτιο | Δωμάτιο | Σουίτα) Ένα δωμάτιο σε ένα όνειρο σημαίνει ασφάλεια, ασφάλεια, γάμο, νεογέννητο ή κυρία του σπιτιού. Το να βλέπεις έναν θάλαμο από απόσταση σημαίνει χαρά, ικανοποίηση και ευτυχία. Το να είσαι μέσα σε έναν θάλαμο με δύο ή τρία διαμερίσματα σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ασφάλεια. Περπατώντας φοβισμένοι σε ένα δωμάτιο του οποίου ο ιδιοκτήτης είναι άγνωστος σε ένα όνειρο σημαίνει ασφάλεια, ασφάλεια και χαλάρωση των φόβων κάποιου. Αν κάποιος είναι άρρωστος, τότε σημαίνει να μπαίνεις στον παράδεισο ή να αναρρώνεις από την ασθένειά του, να ανέβεις στην τάξη, να απολαμβάνεις μια υπερυψωμένη θέση στον κόσμο, να προεδρεύεις των ανθρώπων μέσω γνώσης, εμπειρίας, ηγεσίας ή πνευματικής επίτευξης. Εάν ένας φτωχός βλέπει τον εαυτό του μέσα σε ένα νέο δωμάτιο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ικανοποίηση και πλούτο. Ωστόσο, εάν ένα πλούσιο άτομο το βλέπει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει απώλεια χρημάτων ή επιχείρηση. Εάν ένας άπορος βλέπει τον εαυτό του μέσα σε ένα παλιό δωμάτιο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει όλο και πιο φτωχός και άκαρδος, και αν είναι πλούσιος, αυτό σημαίνει ότι ο πλούτος του θα αυξηθεί. Η οικοδόμηση ενός δωματίου στον δεύτερο όροφο με ένα όνειρο σημαίνει να παντρευτείς μια δεύτερη γυναίκα. (Δείτε επίσης Υπνοδωμάτιο)…

Εάν είστε σε ένα σκοτεινό δωμάτιο στο όνειρό σας, κατόπιν ένα τέτοιο όνειρο παρουσιάζει την άγνοια και τη φάση αναμονής της ζωής σας. Ίσως κάθεσαι και περιμένεις να συμβούν τα πράγματα από μόνος σου επειδή δεν είσαι σίγουρος για το πώς να ενεργείς σε μια δεδομένη κατάσταση.

…Το όνειρο για μια αίθουσα άσκησης ή ένα δωμάτιο βάρους συμβολίζει τη νοοτροπία σας να εστιάζετε στη βελτίωση ή την ενίσχυση κάποιου τομέα της ζωής σας. Προσπαθώντας να είσαι ο καλύτερος που μπορείς να είσαι. Εάν βλέπετε κακούς ανθρώπους, άτομα ντυμένα με κόκκινα, κόκκινα αντικείμενα ή κόκκινο φως σε ένα δωμάτιο βάρους, αυτό συμβολίζει τις αρνητικές συνήθειες ή τα πρότυπα σκέψης που μπορεί να ξεφεύγουν από τον έλεγχο. Μπορεί να αυξάνετε τον φόβο, ανέντιμα ή αλαζονεία με κάποιο τρόπο….

…Μεγάλο δωμάτιο σημαίνει επιτυχία στην επιχείρηση ή στην εργασία. Μικρό δωμάτιο σημαίνει απώλεια και αποτυχίες….

…Εάν μέσα στο δωμάτιο η ατμόσφαιρα είναι φιλική και φιλόξενη συμβολίζει τη φιλοδοξία και τη λαχτάρα για την ευημερία και την ασφάλεια, και αν είναι ένα υπνοδωμάτιο, καλή κατανόηση με την οικογένεια και το ζευγάρι. Εάν η ατμόσφαιρα είναι δυσάρεστη και καταπιεστική, τότε αντικατοπτρίζει τους φόβους και τις απογοητεύσεις ενός ατυχούς παρελθόντος, και εάν είναι γεμάτη υγρασία, υπάρχει επίσης ο φόβος να μην είμαστε δυσαρεστημένοι ξανά στο μέλλον. Εάν το δωμάτιο δεν έχει παράθυρα ή πόρτες, συμβολίζει την απομόνωση, το φόβο και την έλλειψη θέλησης….

…Το να ονειρεύεσαι ότι είσαι σε ένα δωμάτιο έχει μήνυμα για την προσωπικότητά σου. Αν κάποιος είναι σε ένα δωμάτιο – τότε το όνειρό σας δείχνει τη γνώμη σας για την προσωπικότητα αυτού του ατόμου. Στο όνειρο να δει τον εαυτό σας ή άλλο πρόσωπο σε ένα δωμάτιο, αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερη πτυχή του εαυτού σας ή μια ειδική σχέση. Τα όνειρα για διάφορα δωμάτια συχνά σχετίζονται με κρυφές περιοχές του συνειδητού μυαλού και τις διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητάς σας. Ονειρεύεται ότι θα βρείτε ή να ανακαλύψετε νέα δωμάτια, δείχνει ότι αναπτύσσετε νέες δυνάμεις και να αναλάβει νέους ρόλους. Μπορεί να μεγαλώνεις συναισθηματικά. Στο όνειρο να δει ένα ελκυστικό ή άνετο δωμάτιο εξηγείται ως το όνειρο με το σημαντικό συμβολισμό για τον ονειροπόλο. Αυτό το όνειρο σημαίνει χλιδή και ικανοποίηση στη ζωή. Ονειρεύεται και να δει ένα σκοτεινό, μυστηριώδες ή περιορισμένο δωμάτιο, υποδηλώνει ότι αυτό που αισθάνεται παγιδευμένος ή καταπιεσμένος σε μια κατάσταση. Εάν θέλετε να καταλάβετε καλύτερα το όνειρό σας, παρακαλώ διαβάστε για το λουτρό ή την κουζίνα….

…Το όνειρο να είσαι μέσα σε ένα δωμάτιο που δεν είχες ποτέ πριν συμβολίζει τον προσωπικό χώρο και τα όρια που αισθάνεσαι σε μια κατάσταση. Αυτό που νιώθετε ότι μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε στη ζωή. Οι στενοί τοίχοι μπορεί να αντικατοπτρίζουν την έλλειψη επιλογής ή την ικανότητα δράσης. Οι απομακρυσμένοι τοίχοι μπορεί να αντικατοπτρίζουν πολύ ελεύθερο χρόνο και επιλογές. Σκεφτείτε τον τύπο δωματίου για επιπλέον σημασία. Τα υπνοδωμάτια είναι ιδιωτικές σκέψεις, οι κουζίνες προετοιμάζονται, το μπάνιο είναι θέματα καθαρισμού και το σαλόνι είναι θέματα με τα οποία αισθάνεστε ικανοποιημένοι. Το όνειρο για ένα άδειο δωμάτιο συμβολίζει μια περιοχή της ζωής σας όπου δεν συμβαίνει τίποτα. Εάν το δωμάτιο ήταν προηγουμένως γεμάτο με έπιπλα ή αντικείμενα, αλλά δεν είναι πια, μπορεί να αντικατοπτρίζει συναισθήματα κενότητας ή χωρίς σκοπό. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρεύτηκε να κολλήσει σε ένα δωμάτιο που ήταν πολύ μικρό. Όταν ξυπνούσε τη ζωή ένιωσε παγιδευμένος στο χρέος. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρεύτηκε να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο με ψηλούς μακρινούς τοίχους. Όταν ξυπνούσε τη ζωή προσπαθούσε να κάνει διαζύγιο και ο δύσκολος σύζυγός της προκαλούσε καθυστερήσεις και την έκανε να κάνει όλη τη δουλειά. Τα μακρινά τείχη αντανακλούσαν την τεράστια πρόκληση που ένιωθε να κάνει οτιδήποτε, όπως δεν μπορούσε ποτέ να πλησιάσει τον στόχο της. Παράδειγμα 3: Μια γυναίκα ονειρεύτηκε ένα άδειο δωμάτιο. Ξυπνώντας τη ζωή της κόρης της είχε μετακομίσει μόνη της αφήνοντας την να ζήσει μόνη της. Ένιωσε ότι η ζωή της δεν είχε πια κανένα νόημα….

Το όνειρο για ένα μυστικό δωμάτιο συμβολίζει παραμελημένες δυνατότητές σας ή αντιλαμβάνονται μια άγνωστη πτυχές του εαυτού σας. Συνειδητοποιήστε ότι έχετε περισσότερα από ό, τι νομίζατε ή ότι κάτι είναι δυνατό μετά την πρώτη, πιστεύοντας ότι δεν ήταν. Ίσως ήρθε η ώρα να επανεκκινήσετε κάτι που έχει ήδη ξεχάσει ή εγκαταλείψει. Αίσθημα ελπίδας για άλλη μια φορά, αφού πιστεύοντας είχε περάσει επίσης πολύ χρόνο. Αρνητικά, κρυμμένα ή μυστικά δωμάτια μπορεί να δημιουργήσει μυστηριώδη προβλήματα που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε. Το όνειρο για ένα απαγορευμένο δωμάτιο μπορεί να αντιπροσωπεύει τις ενέργειες ή τις εμπειρίες που φοβάστε να πάρετε. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της αίσθησης σας ότι ένα πρόβλημα είναι ευαίσθητο στο χρόνο. Ένταση μεταξύ διαφορετικών περιοχών της ζωής σας που δεν σας επιτρέπουν να αισθάνονται άνετα έχοντας μια ευκαιρία. Ένα σημάδι ότι μπορεί να χρειαστεί να επιδιώξει ένα στόχο, αργά και προσεκτικά. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρευόταν να βρει ένα μυστικό δωμάτιο στο υπόγειο του πατέρα του με τιμαλφή μέσα. Στην πραγματική ζωή, ανησυχούσε για την πραγματοποίηση μιας ακριβά αγοράς για να αντικαταστήσει κάτι που του ανήκει, αλλά σύντομα μετά συνειδητοποίησε ότι αυτό που ήδη ανήκει δεν ήταν πραγματικά σπασμένα αφού το καθάρισε. Το μυστικό δωμάτιο αντικατοπτρίζει την έκπληξή του ότι ο τρέχων εξοπλισμός του λειτουργούσε πραγματικά τέλεια μετά από να πιστέψει ότι ήταν σπασμένος. Παράδειγμα 2: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να βρει ένα μυστικό δωμάτιο με έναν καταθλιπτικό κλόουν σε αυτό. Στην πραγματική ζωή, συνειδητοποίησε ότι η κατάθλιψη του μπορεί πραγματικά να σχετίζεται με μια σημαντική αμηχανία, από τα νιάτα του, αφού πέρασε χρόνια δεν καταλαβαίνουν γιατί ήταν κατάθλιψη. Παράδειγμα 3: Μια γυναίκα ονειρευόταν ένα απαγορευμένο δωμάτιο. Στην πραγματική ζωή, ήθελε να χωρίσει τον άντρα της, αλλά φοβόταν ότι θα γινόταν βίαιος αν προσπαθούσε.

…Το όνειρο για ένα μυστικό δωμάτιο συμβολίζει τις παραμελημένες δυνατότητές σας ή πραγματοποιώντας μια ανακάλυψη πτυχών του εαυτού σας. Συνειδητοποιώντας ότι έχετε περισσότερα από ό, τι νομίζατε ή ότι κάτι είναι δυνατό αφού πρώτα πιστεύετε ότι δεν ήταν. Ίσως είναι καιρός να επανεκκινήσετε κάτι που έχετε ξεχάσει ή εγκαταλείψει. Νιώθοντας ελπίδα για άλλη μια φορά αφού πίστευα ότι είχε περάσει πάρα πολύς χρόνος. Αρνητικά, κρυφά ή μυστικά δωμάτια μπορεί να αντιπροσωπεύουν μυστηριώδη προβλήματα που προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε. Το όνειρο για ένα απαγορευμένο δωμάτιο μπορεί να αντιπροσωπεύει ενέργειες ή εμπειρίες που φοβάστε να κάνετε. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση του συναισθήματός σας ότι ένα ζήτημα είναι ευαίσθητο στο χρόνο. Ένταση μεταξύ διαφορετικών τομέων της ζωής σας που δεν θα σας επιτρέψουν να αισθανθείτε άνετα παίρνοντας μια ευκαιρία. Ένα σημάδι ότι ίσως χρειαστεί να επιδιώξετε ένα γκολ αργά και προσεκτικά. Παράδειγμα: Ένας νεαρός άνδρας ονειρεύτηκε να βρει ένα μυστικό δωμάτιο στο υπόγειο του πατέρα του με τιμαλφή σε αυτό. Όταν ξυπνούσε τη ζωή του, ανησυχούσε να κάνει μια ακριβή αγορά για να αντικαταστήσει κάτι που είχε, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι αυτό που είχε ήδη δεν ήταν πραγματικά σπασμένο αφού το καθαρίστηκε. Το μυστικό δωμάτιο αντανακλούσε την έκπληξή του ότι ο τρέχων εξοπλισμός του λειτουργούσε πραγματικά τέλεια αφού πίστευε ότι ήταν σπασμένος. Παράδειγμα 2: Ένας άντρας ονειρεύτηκε να βρει ένα μυστικό δωμάτιο με έναν καταθλιπτικό κλόουν σε αυτό. Όταν ξύπνησε τη ζωή, συνειδητοποίησε ότι η κατάθλιψή του μπορεί να σχετίζεται με μια μεγάλη αμηχανία από τη νεολαία του, αφού πέρασε χρόνια χωρίς να καταλαβαίνει γιατί ήταν κατάθλιψη. Παράδειγμα 3: Μια γυναίκα ονειρεύτηκε ένα απαγορευμένο δωμάτιο. Όταν ξυπνούσε τη ζωή ήθελε να χωρίσει το σύζυγό της, αλλά φοβόταν ότι θα βίαζε αν προσπαθούσε….

Στο όνειρο του να περιβάλλεται από λυπημένους ανθρώπους ή περιστάσεις στη ζωή σας, υποδηλώνει την ανάγκη για σαφήνεια στη ζωή σας. Ίσως υπάρχουν πράγματα που περιβάλλεται από που κάνουν αρνητική επιρροή για σας.

…Εάν το κρεβάτι είναι σκοτεινό, σκοτεινό, σε κακή κατάσταση ή βρίσκεται σε ένα σκοτεινό, σκοτεινό δωμάτιο, προειδοποιεί ότι όποιος ξαπλώνει μπορεί να έχει ασθένεια. Εάν είναι άδειο, υπάρχει κίνδυνος για κάποιον που είναι κοντά μας. Ένα τεράστιο κρεβάτι δείχνει εμμονή με σεξουαλικά ζητήματα. Εάν είναι πολύ μικρό, έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτά. Εάν το κρεβάτι είναι καθαρό και καλλωπισμένο, αυτό δείχνει ότι είμαστε καλοί με τον σύντροφό μας. Βρώμικο και ακατάστατο, διαφωνία και διαφωνία. Σπασμένο, διαζύγιο ή χήρα. Ένα πολύ διακοσμημένο κρεβάτι συμβολίζει την εκλεπτυσμένη αγάπη. Εάν είναι διαφορετικό από το κρεβάτι που έχετε, τότε δείχνει νέες αγάπης. Το να βλέπουμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε στο κρεβάτι μας συμβολίζει τον κίνδυνο….

Αντιπροσωπεύει καλή κατανόηση με τον σύντροφό μας, ή γενικά την κατάσταση της ερωτικής μας ζωής. Πρέπει λοιπόν να παρατηρήσουμε την ατμόσφαιρα του δωματίου. Αν είναι δυσάρεστο – συμβολίζει τους φόβους και τις απογοητεύσεις, και αν είναι αρμονικό – ευεξία και γαλήνη. Εάν παρατηρήσουμε κάποιες διαρροές, αυτό μπορεί να υποδηλώνει την παρουσία ανεξέλεγκτων συναισθημάτων και ρωγμών προκαλούν μελλοντικές διαταραχές….

Το όνειρο για να είναι μέσα σε ένα δωμάτιο που δεν έχετε πάει ποτέ συμβολίζει τον προσωπικό χώρο και τα όρια που αισθάνεστε σε μια κατάσταση. Αυτό που νιώθεις ότι μπορείς και δεν μπορείς να κάνεις στη ζωή. Οι κοντινοί τοίχοι μπορεί να αντανακλούν την έλλειψη επιλογής ή ικανότητας δράσης. Μακρινοί τοίχοι μπορούν να αντανακλούν πολύ ελεύθερο χρόνο και επιλογές. Εξετάστε τον τύπο δωματίων για την πρόσθετη σημασία. Τα δωμάτια είναι σκέψεις, οι κουζίνες είναι προετοιμασία, το μπάνιο είναι θέματα με την καθαριότητα και το σαλόνι είναι θέματα που αισθάνεστε ικανοποιημένοι με. Εάν το δωμάτιο ήταν προηγουμένως γεμάτο με έπιπλα ή αντικείμενα, αλλά δεν μπορεί πλέον να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα του κενού ή δεν έχουν κανένα σκοπό. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να παγιδευτεί σε ένα δωμάτιο που ήταν πολύ μικρό. Στην πραγματική ζωή αισθάνεται παγιδευμένος στο χρέος. Παράδειγμα 2: Μια γυναίκα ονειρευόταν να είναι σε ένα δωμάτιο με ψηλούς μακρινούς τοίχους. Στην πραγματική ζωή, προσπαθούσε να πάρει διαζύγιο, και ο δύσκολος σύζυγός της προκαλούσε καθυστερήσεις και την έκανε να κάνει όλη τη δουλειά. Τα μακρινά τείχη αντανακλούν την τεράστια πρόκληση που ένιωσε από την επίτευξη κάτι, σαν να μην μπορούσε ποτέ να πάρει κοντά στο στόχο της. Παράδειγμα 3: Μια γυναίκα ονειρευόταν ένα άδειο δωμάτιο. Εγώ ξυπνώντας τη ζωή της κόρης της είχε αλλάξει από μόνη της αφήνοντας την να ζήσει μόνη της. Ένιωθε ότι η ζωή της δεν είχε νόημα.

(Δείτε το Stairway)

(Βλ. Αίθουσα)

Το να βρεθείτε σε έναν όμορφο και πλούσιο επιπλωμένο θάλαμο συνεπάγεται ξαφνική περιουσία, είτε μέσω κληρονομιών από άγνωστους συγγενείς είτε μέσω κερδοσκοπίας. Για μια νεαρή γυναίκα, αυτό σημαίνει ότι ένας πλούσιος ξένος θα προσφέρει το γάμο της και μια ωραία εγκατάσταση. Εάν ο θάλαμος είναι απλά επιπλωμένος, σημαίνει ότι μια μικρή ικανότητα και λιτότητα θα είναι το τμήμα της….

…Εάν το κρεβάτι είναι θλιβερό, σκοτεινό και άθλιο ή βρίσκεται σε ένα σκοτεινό, σκοτεινό δωμάτιο, είναι μια προειδοποίηση για πιθανή ασθένεια για την οποία βάζει πάνω του. Αν είναι άδειο κρεβάτι, τότε σημαίνει κίνδυνος για κάποιον που είναι κοντά μας. Ένα τεράστιο κρεβάτι δείχνει εμμονή με σεξουαλικά ζητήματα. Εάν είναι πολύ μικρό, σημαίνει έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτά. Εάν το κρεβάτι είναι καθαρό και καλλωπισμένο, δείχνει ότι έχουμε δίκιο με τον σύντροφό μας. Βρώμικο και ακατάστατο, σημαίνει διαφωνία και δυσαρέσκεια. Ένα σπασμένο κρεβάτι σημαίνει διαζύγιο ή χήρα. Ένα πολύ περίτεχνο κρεβάτι σημαίνει εκλεπτυσμένη αγάπη. Αν είναι διαφορετικό από το δικό μας, οι νέες αγάπης. Το να βλέπουμε ανθρώπους, που δεν γνωρίζουμε, στο κρεβάτι μας, σημαίνει κίνδυνο διαφωνιών….

…(Ζωή | Βροχή | Ποταμός | Ατμός) Το νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια ευτυχισμένη ζωή, χρήματα, ευημερία, επέκταση της επιχείρησης, αύξηση του εισοδήματος κάποιου, ή μπορεί να σημαίνει γάμο. Αν κάποιος δει το νερό καθαρό και άφθονο στο όνειρό του, αυτό σημαίνει μείωση των τιμών, ειρήνη και κοινωνική δικαιοσύνη. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να μασάει στο νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κόπωση και δυσκολίες που σχετίζονται με την απόκτηση του προς το ζην. Πίνοντας ένα ποτήρι νερό σε ένα όνειρο σημαίνει προστασία από κάθε κίνδυνο από τον εχθρό κάποιου και σημαίνει μια ευημερούσα χρονιά για εκείνον που το πίνει σε ένα όνειρο. Η κατανάλωση περισσότερου νερού σε ένα όνειρο από ό, τι συνήθως πίνει κάποιος σε εγρήγορση σημαίνει μακροζωία. Εάν ένα ποτήρι νερό δεν ξεδιψάσει στο όνειρο, αυτό σημαίνει διαφωνία μεταξύ συζύγου και συζύγου. Αν βυθιστεί κανείς στο νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παίξει με χρήματα και θα μπερδευτεί. Το φρέσκο ​​πόσιμο νερό ή ένα πηγάδι σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να είναι η άμεση αιτία μιας δοκιμής, μάχης ή καταστροφής. Το να δίνει κανείς ένα ποτήρι νερό σε ένα όνειρο είναι ευχαρίστηση ενός παιδιού. Πίνοντας ένα ποτήρι νερό πηγής σε ένα όνειρο σημαίνει να συλλάβετε ένα παιδί ή ότι θα λάβει οφέλη από τη γυναίκα του. Υπό αυτήν την έννοια, το γυαλί σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την ουσία μιας γυναίκας και το νερό αντιπροσωπεύει ένα έμβρυο. Η κατανάλωση ζεστού νερού σε ένα όνειρο σημαίνει δυσφορία και αντιξοότητες. Εάν κάποιος ωθείται σε μια λίμνη ή ένα ποτάμι με καθαρά νερά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει να λαμβάνεις μια ευχάριστη έκπληξη. Το να βλέπεις τον εαυτό σου να βυθίζεται σε ένα νερό μέσα σε ένα όνειρο σημαίνει να αντιμετωπίζεις μια δοκιμασία, αγωνία, σύγχυση και αντιξοότητες. Το να μεταφέρετε ένα βάζο με καθαρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει να λάβετε κληρονομιά. Το να ζητάς από τους ανθρώπους να πιουν νερό σε ένα όνειρο σημαίνει ψέματα σε αυτούς ισχυριζόμενοι ότι είναι άποροι. Στάσιμο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει φυλάκιση, αγωνία ή κατάθλιψη. Λέγεται ότι το στάσιμο νερό σε ένα όνειρο έχει ασθενέστερη σημασία από το τρεχούμενο νερό. Το άσχημο μυρωδιά ή το βρώμικο νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια άθλια ζωή. Το πικρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει μια πικρή ζωή. Το βραστό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει ότι πάσχετε από ζέστη. Εάν το βραστό νερό χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι υποφέρει από βασανιστήρια, ταλαιπωρίες και τιμωρία για τις αμαρτίες κάποιου. Εάν χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της νύχτας σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει φόβος των κακών πνευμάτων. Το αλμυρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει δυσκολίες και δυσκολίες στην απόκτηση του προς το ζην. Τα σκοτεινά νερά σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν παράνομα κέρδη. Το μαύρο χρώμα του νερού σε ένα όνειρο σημαίνει καταστροφή ή οικογενειακά προβλήματα. Η κατανάλωση μαύρου χρώματος νερού σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει τύφλωση. Το κίτρινο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει μια ασθένεια. Το βραστό νερό, το καυτό νερό ή το νερό που ξεχειλίζει σε ένα όνειρο σημαίνει αλλαγή της κατάστασης κάποιου, ή στέρηση από τις εύνοιες του Θεού για έλλειψη ευγνωμοσύνης και εμπόδιο εναντίον εκείνων που κάνουν καλό. Η κατανάλωση μολυσμένου θαλασσινού νερού σε ένα όνειρο σημαίνει αναταραχές, αγωνία και ταλαιπωρία που θα προκληθούν από κάποιον που έχει την εξουσία. Εάν το θαλασσινό νερό περνά μέσα από τον τόπο κατοικίας ή την επιχείρηση, και αν κάποιος πίνει από αυτό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ασθένεια. Αν όλοι πίνουν από αυτό στο όνειρο, τότε αυτό σημαίνει πανούκλα. Το σκοτεινό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει έναν τύραννο. Εάν ένας άρρωστος λούζει με σκοτεινό νερό, τότε βγαίνει από αυτό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αναρρώσει από την ασθένειά του. Εάν αντιμετωπίζει αντιξοότητες, αυτό σημαίνει ότι θα είναι σε θέση να τις ξεπεράσει. Εάν φυλακιστεί, αυτό σημαίνει ότι θα απελευθερωθεί. Το καθαρό πόσιμο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει σωτηρία. Το αλμυρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει αγωνία. Εάν κάποιος δει ένα σκοτεινό νερό να αναβλύζει αφρό από ένα πηγάδι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει έναν κακό γάμο. Το περπάτημα στο νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τη δύναμη της πίστης, της βεβαιότητας και της εμπιστοσύνης στον Θεό Παντοδύναμο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν περπατάτε επίσης λέξεις σοφίας και ευσέβειας. Διαφορετικά, το περπάτημα στο νερό σε ένα όνειρο θα μπορούσε να σημαίνει την εξακρίβωση κάτι που δεν είναι πολύ σαφές. Περπατώντας στο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης να κάνουμε ένα επικίνδυνο ταξίδι και να εμπιστευόμαστε στον Θεό Παντοδύναμο για προστασία και καθοδήγηση. Περπατώντας στο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την ανάληψη μιας επικίνδυνης επιχείρησης. Εάν κάποιος περπατήσει πίσω από το νερό για να στεγνώσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ικανοποιήσει τις ανάγκες ή την επιθυμία του. Η πτώση σε μια βαθιά θάλασσα ή σε ένα βαθύ ποτάμι, αλλά δεν φτάνει στον πυθμένα του στο όνειρο σημαίνει πλούτο και ευημερία, γιατί ο κόσμος σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει έναν βαθύ ωκεανό. Αν κάποιος πέσει σε ένα ποτάμι και αν το ξεπεράσει το νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αρρωστήσει. Αν πνιγεί σε ένα ποτάμι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει το θάνατό του. Η πτώση στο νερό σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ευτυχία, χαρά ή ευλογίες. Η παρατήρηση της αντανάκλασης του προσώπου στα νερά που φαίνεται όμορφη σε ένα όνειρο δείχνει καλοσύνη προς το νοικοκυριό και τους γείτονες. Η επίτευξη μιας λίμνης καθαρού νερού σε ένα όνειρο σημαίνει να μιλάς καλά λόγια. Το να ρίχνεις νερό μέσα σε μια τσάντα σε ένα όνειρο σημαίνει να ξοδεύεις χρήματα για να ευχαριστήσεις μια γυναίκα. Ρίχνει νερό πάνω σε ένα μέρος όπου δεν έχει κανένα όφελος στο όνειρο σημαίνει σπατάλη χρημάτων. Πλημμύρες σε ένα όνειρο σημαίνει αγωνία, ταλαιπωρία και διαφθορά, ανάλογα με τη δύναμή τους. Εάν η στάθμη του νερού ενός φράγματος ή ενός ποταμού ανυψωθεί και κατακλύσει τα σπίτια και τις επιχειρήσεις των ανθρώπων και γίνει απειλή για τη ζωή των ανθρώπων σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει διαφωνία και δοκιμές μετά τις οποίες οι κακοί άνθρωποι θα απομακρυνθούν από αυτό το μέρος. Εάν κάποιος βλέπει το νερό να ρέει πάνω από τη στέγη του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει μια γρήγορη αγωνία, ή ένα μόνιμο άγχος που θα φέρει κάποιος που έχει την εξουσία. Το γλυκό πόσιμο νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει νόμιμα εισοδήματα, καλή καρδιά, γνώση, αναβίωση, ανάκαμψη από επικίνδυνη ασθένεια, σύζυγο, σύζυγο ή γάμο. Αν κάποιος πίνει ένα γλυκό και ένα δροσιστικό ποτήρι νερό από ένα επιτρεπόμενο κύπελλο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο γάμος του είναι σωστός. Διαφορετικά, εάν το δοχείο από το οποίο πίνει κάποιος στο όνειρό του είναι παράνομο, αυτό σημαίνει ότι ο γάμος του είναι παράνομος από θρησκευτική άποψη. Το νερό σε ένα όνειρο υποδηλώνει επίσης το ποτό των φτωχών ανθρώπων, ή τι ανταλλάσσουν και μοιράζονται μεταξύ τους οι γενναιόδωροι. Εάν ένα διψασμένο άτομο σβήνει τη δίψα του με νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει άνεση, ευχαρίστηση των συγκλονισμών κάποιου, ευημερία στίχους της φτώχειας ή επανένωση της οικογένειας κάποιου. Το μπάνιο σε φρέσκο ​​νερό πηγής σε ένα όνειρο σημαίνει πληρωμή των χρεών κάποιου. Εάν το γλυκό και πόσιμο νερό γίνεται αλμυρό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αποστασία ή απομάκρυνση από το μονοπάτι του Παντοδύναμου Θεού και συνάντηση με ανυπέρβλητες δυσκολίες. Η μεταφορά νερού σε ένα δοχείο σε ένα όνειρο σημαίνει σύλληψη ενός παιδιού και αύξηση του εισοδήματος κάποιου. Η αφθονία του νερού σε μια εποχή που υποτίθεται ότι είναι χαμηλή, ή ξηρασία σε μια εποχή που υποτίθεται ότι βρέχει σε ένα όνειρο σημαίνει αδικία, κατάχρηση, υψηλές τιμές, διχασμένες απόψεις, αδυναμίες ή πληρωμή οικονομικών ζημιών. Το καθαρό νερό σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ανάρρωση από το τραύμα. Η έκρηξη μιας δεξαμενής νερού ή ενός σωλήνα στο όνειρο σημαίνει αγωνία, προβλήματα και αντιξοότητες. Το πράσινο χρώμα του νερού σε ένα όνειρο σημαίνει μια μακρά ασθένεια ή μια άθλια ζωή. Η κατανάλωση μαύρου χρώματος νερού σε ένα όνειρο σημαίνει τυφλός. Η απορρόφηση νερού σε ένα όνειρο σημαίνει στενές συνθήκες. Εάν κάποιος πλημμυρίσει απροσδόκητα με ζεστό νερό σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει πυρετό, ασθένεια ή τρόμο από κακά πνεύματα, η ένταση των οποίων σχετίζεται με το πόσο ζεστό είναι το νερό. Εάν το ρούχο κάποιου βραχεί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει αλλαγές στα ταξιδιωτικά σχέδια κάποιου, ή μπορεί να σημαίνει καθυστέρηση ενός έργου ή αποτυχία των σχεδίων του. Εάν ένας φτωχός βλέπει τον εαυτό του να μεταφέρει ένα δοχείο νερού σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει χρήματα. Εάν ένα πλούσιο άτομο δει αυτό το όνειρο, σημαίνει γάμο ή σύλληψη ενός παιδιού. Η μεταφορά νερού σε ένα πορτοφόλι, κάλτσες, ένα πανί ή σε οποιοδήποτε πορώδες υλικό σε ένα όνειρο σημαίνει υπερηφάνεια για τον πλούτο, την κατάσταση, τα επιτεύγματα, τη φήμη και τις συνθήκες διαβίωσης κάποιου. Η έκχυση νερού σε ένα δοχείο σε ένα όνειρο σημαίνει παντρεμένος. Το μπάνιο με κρύο νερό σε ένα όνειρο σημαίνει μετάνοια από την αμαρτία, ανάκαμψη από ασθένεια, απελευθέρωση από τη φυλακή, πληρωμή των χρεών κάποιου ή εξάλειψη των φόβων κάποιου. Το να αντλείς νερό από ένα πηγάδι σε ένα όνειρο σημαίνει να κερδίζεις χρήματα μέσω εξαπάτησης και απάτης. Η διοχέτευση των αρδευτικών για να ποτίσετε έναν κήπο ή μια φάρμα σε ένα όνειρο σημαίνει να κερδίσετε χρήματα από μια γυναίκα. Αν τα δέντρα του κήπου ή της φάρμας ανθίζουν στο όνειρο, αυτό σημαίνει να συλλάβεις ένα παιδί από μια τέτοια γυναίκα. Το πότισμα ενός κήπου ή μιας φάρμας σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης σεξουαλική επαφή με τη γυναίκα του. Αν το καθαρό νερό αναβλύζει από το στόμα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι γνωστικός και οι άνθρωποι θα επωφεληθούν από τη γνώση, τη σοφία και τη συμβουλή του. Εάν κάποιος είναι νέος έμπορος, αυτό σημαίνει ότι είναι αληθινός άνθρωπος. Το γλυκό νερό σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης το στοιχείο της πίστης στον Θεό Παντοδύναμο, ενώ το αλμυρό νερό αντιπροσωπεύει το στοιχείο του αθεϊσμού. Σε ένα όνειρο, το νερό σημαίνει επίσης πλούτο. Το να διαρρέεις νερό από μια ρωγμή σε έναν τοίχο σημαίνει αντιξοότητες και αγωνία που προκαλούνται από έναν αδερφό ή έναν πεθερό. (Δείτε επίσης Αποσταγμένο νερό | Γη | Οφθαλμίατρος | Ποτάμι | Περπάτημα στο νερό)…

…Εάν τα σεντόνια είναι θλιβερά, σκούρα χρώματα, σε κακή κατάσταση ή σε ένα κρεβάτι μέσα σε ένα σκοτεινό και σκοτεινό δωμάτιο, τότε μας προειδοποιεί για μια πιθανή ασθένεια που βρίσκεται ως σύμβολο σε αυτά τα φύλλα. Εάν το κρεβάτι είναι άδειο, τότε σημαίνει κίνδυνο από κάποιον που είναι κοντά. Τα τεράστια φύλλα δείχνουν εμμονή για σεξουαλικά ζητήματα. Εάν τα φύλλα είναι πολύ μικρά, τότε προκαλεί ενδιαφέρον για σεξουαλικά ζητήματα. Εάν τα σεντόνια είναι καθαρά και καλά τακτοποιημένα, τότε δείχνει ότι είμαστε σε καλή σχέση με τον συνεργάτη μας. Εάν τα φύλλα είναι βρώμικα και ακατάστατα, τότε δείχνει διαφωνία και ασυμφωνία. Εάν τα σεντόνια είναι σκισμένα, αυτό είναι κακός οιωνός που προβλέπει για το διαζύγιο ή τη χήρα. Πολύ περίτεχνα σεντόνια, εκλεπτυσμένη αγάπη. Αν είναι διαφορετικοί από τους δικούς μας, νέες αγάπης. Για να δούμε άγνωστους ανθρώπους να κοιμούνται στα σεντόνια μας, τον κίνδυνο και τις διαμάχες….

…Ονειρεύεστε να βλέπετε παγετό σε ένα σκοτεινό σκοτεινό πρωί, σημαίνει εξορία σε μια παράξενη χώρα, αλλά οι περιπλανήσεις σας θα τελειώσουν με ειρήνη. Για να δείτε τον παγετό σε ένα μικρό ηλιόλουστο τοπίο, σημαίνει επιχρυσωμένες απολαύσεις από τις οποίες θα χαρείτε να γυρίσετε αργότερα στη ζωή σας και με την υποδειγματική σας συμπεριφορά θα καταφέρετε να κάνετε τον κύκλο σας να ξεχάσει τις αποδράσεις του παρελθόντος. Το να ονειρεύεσαι ότι βλέπεις έναν φίλο σε παγετό, σημαίνει μια ερωτική σχέση στην οποία ο αντίπαλός σου θα είναι χειρότερος. Για μια νεαρή γυναίκα, αυτό το όνειρο υποδηλώνει την απουσία του εραστή της και τον κίνδυνο εξασθένισης των στοργών του. Αυτό το όνειρο είναι κακό για όλες τις τάξεις στην επιχείρηση και την αγάπη….

…(Brook | Creek | Irrigation | Rivulet | Watering) Σε ένα όνειρο, ένα ρεύμα αντιπροσωπεύει την πορεία του προς το ζην, την πηγή του εισοδήματός του, το κατάστημα, το εμπόριο, τα ταξίδια του και τα παρόμοια ενδιαφέροντα. Ένα ρεύμα σε ένα όνειρο θα μπορούσε επίσης να σημαίνει εορταστικές πληγές, νερό, άρδευση ποτίσματος, την περιοχή ανάπαυσης στον αυτοκινητόδρομο, λαιμό που είναι η πρόσβαση στο σώμα του ποτίσματος, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τη ζωή εάν είναι δημόσια ιδιοκτησία. Εάν πρόκειται για ιδιωτική ιδιοκτησία, τότε αντιπροσωπεύει τη ζωή του ατόμου που ανακαλύπτει μια τέτοια ροή. Ένα ρεύμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης μια καλή ζωή ή την άνεση του ιδιοκτήτη του. Εάν το νερό του ρέει πάνω από τις όχθες του στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει θλίψεις, κλάματα ή θλίψη. Αν κάποιος δει ένα ρέμα που ρέει μέσα από τα σπίτια των ανθρώπων σε ένα όνειρο, τότε ένα τέτοιο ρεύμα αντιπροσωπεύει μια ευτυχισμένη ζωή και ιδιαίτερα όταν το νερό του είναι άχρωμο και γλυκό. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του ως ιδιοκτήτη ενός ρέματος, μιας πηγής ή μιας κοίτης που δημιουργεί ως φιλανθρωπική οργάνωση σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει αρχηγός, πρόεδρος ή θα υπηρετήσει ευτυχώς την κοινότητά του. Εάν κάποιος καθαρίσει ένα κοράκι τότε το βρει ξανά βρώμικο, ή το βρει γεμάτο σκουπίδια στο όνειρό του, αντιπροσωπεύει διάρροια. Αν βλέπει νερό να ρέει κάτω από τα πόδια του σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει σταγόνα. Εάν κάποιος δει ένα ρεύμα νερού που διατρέχει μια πόλη όπου οι άνθρωποι γεμίζουν τα βάζα τους, πίνουν το νερό και ευχαριστούν τον Θεό για τις ευλογίες Του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μια καταστροφή αφαιρείται και αντικαθίσταται με ειρήνη, ασφάλεια και ηρεμία. Εάν οι άνθρωποι έχουν πληγεί από αντιξοότητες ή ξηρασία, τότε σημαίνει ευημερία και βροχές, φαγητό ή χρήματα και τα εμπορεύματά τους δεν θα σταματήσουν. Εάν το νερό στο ρεύμα είναι σκοτεινό, ή αλμυρό, ή τρέχει έξω από το κανάλι του, τότε αντιπροσωπεύει μια επερχόμενη καταστροφή που θα προκαλέσει μαζικά δεινά ή μια ασθένεια όπως το κρύο το χειμώνα και ο πυρετός το καλοκαίρι, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα ακούσουν άσχημα νέα για ορισμένους ταξιδιώτες, ή θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει έναν πλούτο που αποκτήθηκε από μια παράνομη πηγή, ή θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα λάβει λερωμένα χρήματα. Εάν κάποιος δει μια κοίτη να ρέει μόνο προς την κατεύθυνση του σπιτιού του, τότε τέτοιες αντιξοότητες θα είναι οι δικές του. Εάν κάποιος δει ένα ρεύμα που ρέει προς την κατεύθυνση του σπιτιού του, ή του κήπου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει γάμο ή σύλληψη ενός παιδιού. Ένα ρεύμα ρέοντος αίματος και όχι νερού σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την απόκλιση της γυναίκας του. Εάν κάποιος βλέπει ένα ρεύμα να τρέχει από την πορεία του ή να καταστρέφει τις καλλιέργειες των ανθρώπων σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κακές ειδήσεις. Ο αποκλεισμός της διαδρομής ενός ονείρου σημαίνει χωρισμό μεταξύ συζύγου και συζύγου ή αποφυγή αμαρτωλών ενεργειών μεταξύ άγαμων συγγενών. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να στέκεται πίσω από ένα όχημα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα του θα τον κληρονομήσει. Εάν κάποιος δει το νερό ενός ρέματος να ρέει προς το σπίτι ή τον κήπο του και αν διαπιστώσει ότι το νερό του έχει μετατραπεί σε αίμα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα παντρευτεί τη γυναίκα του μετά από αυτόν. Η κατανάλωση γλυκού νερού από ένα ποτάμι, ένα ρεύμα ή ένα ποτάμι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει τη χαρά της ζωής ή της μακροζωίας. Ένα σκοτεινό νερό από ένα ποτάμι ή ένα ρεύμα σε ένα όνειρο σημαίνει τρόμο, δυσκολίες ή ασθένεια. Οι ροές σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύουν επίσης τις φλέβες και το αίμα που ρέει μέσα από το ανθρώπινο σώμα. (Δείτε επίσης Fountainhead | Meadow | Spring)…

Το όνειρο του ουρανού που συμβολίζει τις δυνατότητες, τη δυνατότητα ή το όραμά σας για το μέλλον. Τα συναισθήματά σου για το τι πιστεύεις μπορούν να πραγματοποιηθούν. Αναμονή ή αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβεί. Η αντίληψή σας για τις αλλαγές που προκύπτουν. Ένας γαλάζιος ουρανός αντιπροσωπεύει μια θετική προοπτική, την ελευθερία της έκφρασης, την ανεξαρτησία και την ελπίδα. Ο ουρανός είναι το όριο. Πιστεύοντας ότι αυτό που θέλετε είναι δυνατό ή ότι τα καλά πράγματα να συμβούν. Δημιουργικότητα. Το όνειρο για έναν κόκκινο ουρανό συμβολίζει μια αρνητική προοπτική για το μέλλον, φόβο, καταστροφή, σύγκρουση ή απογοήτευση. Να πιστεύεις ότι τα άσχημα πράγματα θα συνεχίσουν να συμβαίνουν. Η μάχη ή το πρόβλημα είναι στον ορίζοντα. Το όνειρο για ένα σκοτεινό ουρανό συμβολίζει τα συναισθήματα για μια κατάσταση στη ζωή σας, που στερείται θετικών δυνατοτήτων. Αίσθημα ότι μόνο αρνητικά, επικίνδυνα ή δυσάρεστα πράγματα μπορούν να συμβούν αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αισθανθείτε μια πιο έντονη αίσθηση της φροντίδας, του κινδύνου ή κακή τύχη. Μπορεί επίσης να προσπαθείτε να ξεπεράσουμε μια δύσκολη στιγμή. Ένα σημάδι ότι μπορεί να είστε πολύ απαισιόδοξοι ή φοβισμένοι και μπορούν να επωφεληθούν από την προσέγγιση σε άλλους για βοήθεια. Το όνειρο για ένα σκοτεινό θολό ή γκρίζο ουρανό συμβολίζει τη θλίψη, την κατάθλιψη ή δυσάρεστα συναισθήματα. Δεν αισθάνεσαι καλά για τη ζωή σου τώρα. Ανατρέξτε στην ενότητα θέματα για άλλα χρώματα. Το όνειρο για τα πράγματα που πέφτουν από τον ουρανό συμβολίζει ξαφνικές ιδέες, διορατικότητα ή ευκαιρίες. Πολύ καλή τύχη. Κάτι βγήκε από το πουθενά στη ζωή σου. Αρνητικά, τα πράγματα που πέφτουν από τον ουρανό μπορεί να αντιπροσωπεύουν δυσκολία στην αποφυγή προβλημάτων ή αρνητικών προτύπων σκέψης. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν ένα σχοινί που υψώνεται στον ουρανό. Στην πραγματική ζωή είχε διαβάσει ένα βιβλίο για τον Βουδισμό πιστεύοντας ότι θα τον βοηθούσε να μεταμορφώσει τη ζωή του. Παράδειγμα 2: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει ψάρια να πέφτουν από τον ουρανό. Στην πραγματική ζωή αισθάνθηκε συγκλονισμένος από όλα τα είδη των ιδεών και των δυνατοτήτων. Παράδειγμα 3: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει πεταλούδες στον ουρανό που ήταν πάντα μακριά. Στην πραγματική ζωή ήταν ευαίσθητη για την αναβολή του στόχου της να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο. Παράδειγμα 4: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να δει ένα ιπτάμενο πιατάκι στον ουρανό. Στην πραγματική ζωή, είχε αρχίσει μια νέα δουλειά που δεν είχε καμία εμπειρία με.

…Το να ονειρεύεσαι να περπατάς μέσα σε μια σκοτεινή σήραγγα σημαίνει ότι ενεργείς τυφλά, κάτι που θα έχει άσχημα αποτελέσματα σε ό, τι κάνεις. Το να βρίσκεστε μέσα σε μια σήραγγα ενώ ένα τρένο επιταχύνεται μέσα του, ανακοινώνει ασθένειες ή μια σημαντική αλλαγή στη ζωή. Η κατασκευή σήραγγας σημαίνει ότι εχθροί, ανταγωνιστές ή αντίπαλοι συνωμοτούν για να σας βλάψουν. Το να κοιτάς μέσα σε μια σήραγγα χωρίς να το εισάγεις, σημαίνει ότι θα λάβεις προτάσεις για αμφίβολα ζητήματα νομιμότητας. Συμβολικά, η σήραγγα είναι ένα κανάλι επικοινωνίας, σκοτεινό και σκοτεινό, ανάμεσα σε δύο περιοχές καθαρού φωτός. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σήραγγα συνδέεται συνήθως με τελετές μύησης και γέννηση. Η έξοδος της σήραγγας αντιπροσωπεύει τον μητρικό κόλπο….

Το όνειρο για πάνες συμβολίζει κάτι στη ζωή σας που πρέπει να φροντίζεται όλη την ώρα. Ένα πολύ απαιτητικό πρόβλημα ή κάτι που απαιτεί συνεχή ευθύνη. Παρακολούθηση σε ένα πρόβλημα ή να λάβει υπεύθυνα προφυλάξεις για να αποφευχθεί η ντροπή που είναι πιθανό να συμβεί. Η πρόληψη της είναι χειρότερη από ό, τι πρέπει να είναι ένα πρόβλημα. Παιδική συμπεριφορά. Το όνειρο για την αλλαγή μιας πάνας συμβολίζει την προσπάθειά σας να φροντίσει ή να διαχειριστεί ένα πρόβλημα. Ένα άτομο ή περιοχή της ζωής σας που απαιτεί συνεχή προσοχή. Διαχείριση ενός τομέα της ζωής σας που είναι επιρρεπής σε ένα χάος των πραγμάτων που πρέπει να κάνουμε. Κρατήστε κάτι επικίνδυνο ή επικίνδυνο υπό έλεγχο. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματά σας για τον καθαρισμό μετά από άλλη παιδική συμπεριφορά. Το όνειρο μιας βρώμικης πάνας συμβολίζει την επίγνωση ενός προβλήματος στο ξύπνημα της ζωής που χρειάζεται προσοχή. Μια ανάγκη υπεύθυνα ή διακριτικά, είναι ένα πράγμα. Μια ανάγκη να λύσουμε το πρόβλημα κάποιου άλλου. Το όνειρο για μια πάνα που χύνει ή που φεύγει και που κάνει ένα χάος μπορεί να αντιπροσωπεύσει τις ευθύνες που αποτύχατε να είστε αρκετά διακριτικοί. Νιώθοντας ότι εσύ ή κάποιος άλλος δεν ήσασταν αρκετά προσεκτικοί. Αμηχανία που δεν είδες κάτι επικίνδυνο αρκετά κοντά. Το όνειρο για την πάνα συμβολίζει τα συναισθήματα για τον εαυτό σας που απαιτούν να αντιμετωπίζονται αργότερα τακτικά. Αρνητικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει τα συναισθήματα της αδυναμίας να κάνει τίποτα εκτός από τη φροντίδα. Νιώθοντας αβοήθητη που πρέπει να την φροντίζουν, να ντρέπονται ή να είναι παιδιάστικη. Εναλλακτικά, φορώντας μια πάνα μπορεί να αντικατοπτρίζει προβλήματα με τη μητέρα. Παράδειγμα: Μια γυναίκα ονειρευόταν να δει ένα μωρό σε μια πάνα, τη λήψη της από τον καρπό σε ένα σκοτεινό δωμάτιο. Στην πραγματική ζωή ξανασκέφτηκε μια διαδικασία γονιμότητας σε μια κλινική. Πάνες του μωρού αντανακλά την επιθυμία του να μεγαλώσει ένα παιδί.

Εάν ονειρεύεστε να είστε σε ένα δωμάτιο, συμβολίζει τις προσωπικές και κρυμμένες πλευρές σας του εσωτερικού σας. Η κύρια εξήγηση του ονείρου δείχνει τις σεξουαλικές επιθυμίες σας. Το δωμάτιο είναι μια πολύ ιδιαίτερη θέση στη ζωή του καθενός, στην οποία περίπτωση θα πρέπει να εξετάσει πιο συγκεκριμένα αντικείμενα στο όνειρό σας, είδατε: κρεβάτι ή το χρώμα του δωματίου. Αυτά τα αντικείμενα θα σας δώσει πολύ περισσότερα στοιχεία για το όνειρό σας. Τα χρώματα, το μέγεθος του σαλονιού ή η διάθεση που περιτριγυρίζονταν από το όνειρο θα μπορούσε να εξηγήσει πολύ περισσότερα για την ακριβή έννοια αυτού του ονείρου.

το όνειρο ενός δωματίου γυμναστικής, ή το δωμάτιο βάρους συμβολίζει τη νοοτροπία σας που επικεντρώνεται στη βελτίωση ή την ενίσχυση κάποιου τομέα της ζωής σας. Προσπαθώντας να είναι το καλύτερο που μπορεί να είναι, αν δείτε κακούς ανθρώπους, οι άνθρωποι ντυμένοι με κόκκινο, αντικείμενα, ή κόκκινο φως σε ένα δωμάτιο βάρους, αυτό συμβολίζει τις αρνητικές συνήθειες ή τα πρότυπα σκέψης που μπορεί να πάρει εκτός ελέγχου. Μπορεί να είστε αύξηση του φόβου, ανεντιμότητα, ή αλαζονεία με κάποιο τρόπο.

…Το να βλέπεις τον εαυτό σου να ξαπλώνεται μόνος σε ένα όνειρο δείχνει μια περίοδο αβεβαιότητας, περιμένοντας να δεις δυσκολίες που δεν θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε χωρίς βοήθεια και περιμένουμε αυτήν τη βοήθεια κάνοντας το μόνο πράγμα που ξέρουμε να κάνουμε, το οποίο κρύβει τη θλίψη μας και αδυναμία. Εάν ξαπλώνουμε έξω, αυτό σημαίνει ότι αυτό που πραγματικά μας κάνει να υποφέρουμε, δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια προσωρινή δυσφορία χωρίς τη σοβαρότητα που φανταζόμασταν. Εάν είμαστε στο κρεβάτι με κάποιον του ίδιου φύλου ή εάν αυτό το άτομο βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο, αυτό δείχνει ότι εκτός από την αβεβαιότητα που αισθανόμαστε βασανισμένοι, ανησυχούμε για το τι θα λένε οι άλλοι. Εάν είμαστε στο κρεβάτι με κάποιον από το αντίθετο φύλο ή εάν έχει βρεθεί στο ίδιο δωμάτιο, αυτό σημαίνει ότι πλησιάζει το τέλος των προβλημάτων μας….

…Το όνειρο για το ψωμί συνήθως φέρει τις θετικές σημασίες, αλλά εξαρτάται επίσης από το πόσο ελαφρύ ή σκοτεινό ήταν το ψωμί, ποιος το έτρωγε, και άλλες περιστάσεις. Αν η γυναίκα έτρωγε το ψωμί, τότε αυτό σημαίνει ότι θα φροντίσει τη μεγάλη οικογένεια πολύ σύντομα. Το όνειρο, στο οποίο ψήνατε ψωμί, θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει τη μεγάλη ζωή… ή θα μπορούσε να δείξει την πείνα του ονειροπόλο. Αν έδωσες ψωμί σε άλλους, τότε δείχνει πόσο καλός και γενναιόδωρος είσαι με τους άλλους. Αν δείτε ή φάτε ψωμί που είναι φρέσκο και έχει πολλή διατροφή, όπως ξηρούς καρπούς και σπόρους, τότε αυτό σημαίνει ότι θα έχετε μεγάλη ποικιλία στην καθημερινή σας ζωή. Το λευκό ψωμί δείχνει αθωότητα και εύκολες απολαύσεις. Το σκούρο ψωμί ξεχωρίζει ως ο οιωνός της σοφίας και της ποιότητας. Αν έδωσες το ψωμί στους φτωχούς, τότε αυτό σημαίνει ότι θα σε εκτιμήσουν οι αδύναμοι άνθρωποι….