…Για ένα χριστιανικό άτομο, το να βλέπεις μια εκκλησία σε ένα όνειρο σημαίνει ένα σπίτι λατρείας, θρησκείας, γνώσης, αφοσίωσης, εργασίας, ασκητικής απόσπασης, φόβου αδικίας, μετάνοιας, θρήνου και θα μπορούσε να σημαίνει κλάμα. Μια εκκλησία σε ένα όνειρο μπορεί επίσης να σημαίνει δυσφορία, ταλαιπωρία, συκοφαντία, καινοτομία, αδικία, ένα επιχειρηματικό κέντρο, μια αίθουσα συσκέψεων, μπίνγκο, κρασί, οινοπνευματώδη κατανάλωση, κοινωνία, γάμους ή μια γυναίκα. Σε ένα όνειρο, μια εκκλησία μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει την ενορία, τη μητρόπολη, το υπουργείο, τον κληρικό ή έναν ιερέα. Εάν κάποιος δει μια εκκλησία μετατραπεί σε συναγωγή ή μια συναγωγή μετατραπεί σε εκκλησία σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει δυσπιστία, επιχείρημα ή ένα σχέδιο φοροδιαφυγής. Βλέποντας τον εαυτό σας σε μια συναγωγή σε ένα όνειρο σημαίνει ότι κάποιος μπορεί να γίνει Εβραίος. Εάν το σπίτι κάποιου μετατραπεί σε εκκλησία σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα φέρει την επιχείρησή του στο σπίτι του, ή μπορεί να σημαίνει μια μάχη με το αφεντικό κάποιου. Το να βλέπεις μια εκκλησία σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης νεκροταφείο, εξομολόγηση, πόρνη, μουσικό σπίτι ή τόπο περιορισμού. Εάν μια γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να παρακολουθεί έναν γάμο ή μια κηδεία σε μια εκκλησία σε ένα όνειρο, αυτό μπορεί να σημαίνει το ίδιο σε εγρήγορση. (Δείτε επίσης Cincture | Temple)…

…Το όνειρο για μια εκκλησία συμβολίζει την ανάγκη σας για απαντήσεις σε ένα πρόβλημα ζωής που σας ενοχλεί. Χρειάζεστε διορατικότητα, μια λύση ή κάποιο είδος καθοδήγησης σχετικά με την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσετε ή γιατί συμβαίνει κάτι σε εσάς. Μπορεί να έχετε φτάσει σε ένα σταυροδρόμι. Μπορεί να αναρωτιέστε ~Τι πρέπει να κάνω με αυτήν την κατάσταση;~ ή ~Τι πρέπει να κάνω τη ζωή μου τώρα;~ Εναλλακτικά, μια εκκλησία μπορεί να συμβολίζει το σύνολο της θρησκευτικής σας πίστης. Πόσο πιστός αισθάνεστε ή τη γνώμη σας για την πίστη σας. Το όνειρο για το υπόγειο της εκκλησίας μπορεί να αντιπροσωπεύει πρόβλημα, κρίση ή δοκιμασία πίστης. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση δυσκολίας ή τρόμου καθώς προσπαθείτε να καταλάβετε γιατί κάτι συμβαίνει σε εσάς. Παράδειγμα: Ένας άντρας ονειρευόταν να βρίσκεται σε μια εκκλησία που ήταν φωτιά και σκέφτηκε να στέκεται στον άμβωνα να τον προστατεύει ενώ συνέχισε να καίει. Όταν ξύπνησε τη ζωή του, πέθανε από AIDS και σκέφτηκε να επιστρέψει στην παλιά του δουλειά ως υπουργός. Δύο εβδομάδες αργότερα πέθανε….

…Το να ονειρεύεσαι μια εκκλησία είναι ένας ηγέτης της πραγματοποίησης ελπίδων και επιθυμιών. Εάν το βλέπουμε από απόσταση και δεν το πλησιάζουμε, τότε αυτό ανακοινώνει απογοητεύσεις. Εάν είμαστε στην εκκλησία μιλώντας με άλλους ανθρώπους χωρίς να προσέξουμε τι συμβαίνει εκεί, είναι μια προειδοποίηση ότι η στάση μας απέναντι στη ζωή παραμελείται και μπορούμε να κάνουμε κάποια ακαταλληλότητα….

…Το να βλέπεις μια εκκλησία σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει κάτι σημαντικό και ιερό. Το να ονειρεύεσαι να είσαι μέσα σε μια εκκλησία δείχνει την ανάγκη για βοήθεια, μια υποστήριξη που θα σου επιτρέψει να ακολουθήσεις το σωστό δρόμο….

Το όνειρο μιας εκκλησίας συμβολίζει την ανάγκη σας για απαντήσεις σε ένα πρόβλημα ζωής που σας ενοχλεί. Χρειάζεστε ένα όραμα, μια λύση ή κάποιο είδος καθοδήγησης σχετικά με το ποια κατεύθυνση να λάβει, ή γιατί κάτι συμβαίνει σε σας. Μπορεί να έχεις φτάσει σε ένα σταυροδρόμι. Μπορεί να αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνω με αυτή την κατάσταση; ή Τι πρέπει να κάνω για τη ζωή μου τώρα; Εναλλακτικά, μια εκκλησία μπορεί να συμβολίσει το σύνολο της θρησκευτικής πίστης σας. Αισθάνεστε σαν πιστός ή τη γνώμη σας για την πίστη σας. Το όνειρο για το υπόγειο της εκκλησίας μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα, κρίση ή δοκιμασία πίστης. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της δυσκολίας ή της τρομερής, όπως προσπαθείτε να καταλάβω γιατί κάτι συμβαίνει σε σας. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος ονειρευόταν να είναι μια εκκλησία που ήταν στην πυρκαγιά και σκέφτηκε στέκεται στον άμβωνα θα τον προστατεύσει καθώς συνέχισε να καίει. Στην πραγματική ζωή, πέθαινε από AIDS και σκέφτηκε ότι επιστρέφοντας στην παλιά του δουλειά ως υπουργός ήταν η πτώση του καλώντας. Δύο εβδομάδες αργότερα πέθανε.

…Εάν κατά τη διάρκεια του ονείρου βρίσκεστε μέσα σε μια εκκλησία, τότε αυτό δείχνει τη συνειδητοποίηση των ελπίδων σας, αλλά αν δείτε την εκκλησία από απόσταση και δεν μπορείτε να μπείτε σε αυτήν, τότε οι οιωνοί είναι απογοητευτικοί. Ανάλογα με τις πεποιθήσεις των ανθρώπων που έχουν αυτό το όνειρο, ορισμένοι συγγραφείς ερμηνεύουν τις εκκλησίες ως σύμβολο προστασίας, ειρήνης ή καταπίεσης….

…Η είσοδος σε μια εκκλησία είναι ένδειξη πίστης στον αγαπημένο. Η οικοδόμηση μιας εκκλησίας σημαίνει δύναμη του πνεύματος. Η προσευχή μέσα σε μια εκκλησία σημαίνει ότι θα λάβετε την επιθυμητή υποστήριξη, αισιοδοξία και χαρά….

…Το όνειρο να βλέπεις μια εκκλησία στο βάθος, σημαίνει απογοήτευση στις απολαύσεις που περίμεναν πολύ καιρό. Για να εισαγάγετε ένα περιτύλιγμα σε θλίψη, θα συμμετάσχετε σε μια κηδεία. Οι θαμπές προοπτικές των καλύτερων εποχών είναι τετριμμένες….

Όταν ονειρεύεστε να δείτε την εκκλησία, τότε ένα τέτοιο όνειρο συμβολίζει την πνευματικότητα και τις πεποιθήσεις. Το όνειρο δείχνει την αξία και το νόημα της ζωής. Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις καλά ή άσχημα. Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα ότι έχετε κάνει κάποια λάθη στη ζωή σας και δεν είναι ότι προσπαθείτε να τους αποζημιώσει για να κάνει κάτι καλό για τους άλλους. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τα πράγματα προς το καλύτερο και λύπη. Αυτή είναι η στιγμή της ζωής σας, όπου κάνετε υπέροχες αλλαγές. Το όνειρο μπορεί επίσης να δείξει τις αξιολογήσεις που έχετε στη ζωή σας. Ίσως προσπαθείτε να επιλέξετε το σωστό στη ζωή σας, έτσι θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ προσεκτικά για το τι θέλετε από τη ζωή.

το όνειρο να δει ένα όργανο εκκλησία pip συμβολίζει κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε σαν να μην μπορείτε ποτέ να κάνετε κάτι λάθος. Νιώθω ότι πρέπει να συμπεριφέρεσαι συνέχεια. Αρνητικά, ένα όργανο pip μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι κάτι σας τρομάζει να πρέπει να είναι πιο θετική ή καλά συμπεριφέρθηκε.

Εάν αντιγράψουμε οποιοδήποτε αντικείμενο, αυτό σημαίνει δουλεία ή εξάρτηση ισοδύναμη με την απελευθέρωση αυτών των συνδετήρων.

…Η βύθιση σε ένα βάλτο είναι ένας ηγέτης κινδύνου ή ασθένειας. Εάν ο ουρανός είναι μολυβδούχος και τα νερά μολύνουν, η πρόσοψη είναι χειρότερη. Εάν δούμε βλάστηση και μια ακτίνα ηλιοφάνειας, οι οιωνοί δεν είναι τόσο σοβαροί και υποδηλώνει την ικανότητα να αναδύεται χωρίς κίνδυνο….

(Δείτε ξυλοδαρμό)

Το όνειρο ότι σταματήσατε σημαίνει ότι αντιμετωπίζετε δυσκολίες στην εξεύρεση λύσης για τα προβλήματά σας.

…Αν φρενάρεις κάτι σε ένα όνειρο, τότε δείχνει την κυκλοφορία που έχεις τελικά. Είστε σε θέση να εκφράσετε όλο το θυμό και την απογοήτευση. Ονειρεύοντας ότι ένα ποτήρι γεμάτο νερό σπάει και το νερό χύνεται στο πάτωμα, δείχνει την οριστική απώλεια αγάπης. Το να σπάσουμε ένα σπαθί σημαίνει ότι η νίκη μας τελείωσε με τους εχθρούς μας (αν το ξίφος ανήκει σε αυτούς) ή σημαίνει τη δική μας απώλεια (αν το σπαθί είναι δικό μας). Το να σπάσουμε ένα κολιέ δείχνει την απελευθέρωσή μας από άλλο άτομο….

Εάν στεγνώσουμε τα δάκρυά μας στα όνειρά μας, τότε δείχνει ότι οι ανησυχίες μας θα τελειώσουν.

Να χτυπήσουμε τον εαυτό μας ενάντια σε μια ισχυρή διαμάχη και συγκρούσεις. Επίσης, τα χτυπήματα που λαμβάνουμε στα όνειρα αντιπροσωπεύουν προβλήματα ή γνώσεις κυρώσεων για τις οποίες πρέπει να είμαστε συναισθηματικά προετοιμασμένοι….

Ευημερία, γονιμότητα, ανέμελη στο σπίτι.

…(Crane) Μια μπάλα που καταστρέφει ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα φορέα μηνυμάτων. Εάν κάποιος δει μια μπάλα που καταστρέφει να τον χτυπάει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα λάβει ένα ισχυρό μήνυμα που θα μεταφερθεί από έναν ισχυρό και ανελέητο απεσταλμένο….

…Το να ονειρεύεσαι να σπάσεις ένα αντικείμενο σημαίνει δουλεία ή εξάρτηση ισοδύναμη με την απελευθέρωση από δύσκολες καταστάσεις. Το να ονειρεύεσαι να σπάσεις ένα γεμάτο ποτήρι νερό που θρυμματίζεται στο πάτωμα δείχνει μια σαφή απώλεια αγάπης. Το να ονειρευόμαστε για το σπάσιμο του σπαθιού των εχθρών μας δείχνει τη νίκη μας πάνω τους. Το να ονειρευόμαστε ότι ένα κολιέ σπάει σημαίνει την απελευθέρωσή μας από μια αρνητική σχέση….

…Το να ονειρευόμαστε για την αρχή κάτι συμβολίζει την έναρξη νέων ιδεών, συνηθειών ή εμπειριών. Ένα ξεκίνημα σε ένα όνειρο μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι έχετε αλλάξει καρδιά. Μπορεί να έχετε αποφασίσει να σταματήσετε να αναβάλλετε ή να καθυστερήσετε κάτι που σχεδιάζετε….

Το πατινάζ ή η ολίσθηση είναι ένδειξη ατιμίας, απώλειας υγείας, έλλειψης αυτοπεποίθησης, πιθανότητας να υποστούν εχθρική επίθεση ή από ζηλότυπους ανθρώπους.

Δηλώνει ότι θα ξέρετε πώς να απαλλαγείτε από δεσμούς που καθιστούν την ύπαρξή σας δύσκολη.

…Συμβολίζει τους εναλλασσόμενους ρυθμούς της ζωής και των νεκρών. Ο σπόρος είναι η ζωή είναι δυναμική και το φυτό μετατρέπει αυτό το δυναμικό σε επιτεύγματα και εμφανή γεγονότα. Το να φυτέψεις είναι πάντα ένα καλό όνειρο, λόγω της δημιουργικότητας που μπορεί να αναφέρεται στα παιδιά του ονειροπόλου, τα αγαθά του, τις επιχειρήσεις του, τις προσωπικές δημιουργίες, τα συναισθήματα και οτιδήποτε μπορεί να είναι μια δημιουργία κάτι που γεννήθηκε και αναπτύσσεται περισσότερο….

Το άτομο που σίδερα θα έχει τη δυνατότητα να έχει θανατηφόρα λάθη, εάν δεν δίνει μεγαλύτερη προσοχή στις πράξεις ή τη δουλειά του.

Το όνειρο να χτυπήσεις κάποιον συμβολίζει τη βία ή τον θυμό σου και ότι δεν ξέρεις πώς να το εκφράσεις, έχεις την τάση να διατηρείς τα αρνητικά σου συναισθήματα.

* Παρακαλώ δείτε Punch, Punching Bag

Το όνειρο για την ακρόαση του ήχου του Om συμβολίζει εσωτερική ειρήνη, την οποία αισθάνεστε με τις επιλογές σας ή την τρέχουσα κατάσταση της ζωής. Αίσθημα ότι τα πάντα είναι στη θέση του ή τέλεια ευθυγραμμισμένη στη ζωή σας. Παράδειγμα: Ένας άνθρωπος που ονειρευόταν να ακούσει τον ήχο του Om. Στην πραγματική ζωή, ήταν μόλις βουδιστής και ήταν πολύ χαρούμενος με αυτή την επιλογή της ζωής, την αίσθηση ότι ολοκλήρωσε ως άτομο.

…Η επίσκεψη στο τζαμί του Προφήτη στη Μεδίνα σε ένα όνειρο σημαίνει να αναζητάς την εγγύτητα του Θεού και την ευχαρίστησή του μέσω καλών πράξεων. Σημαίνει επίσης να αισθάνεσαι ασφαλής, να αναμιγνύεσαι με ανθρώπους γνώσης, να συνεργάζεσαι με ανθρώπους θρησκευτικών τάξεων, να συμμετέχεις στην παρέα των αναζητητών γνώσης και να αναπτύξεις ειλικρινή αγάπη για την οικογένεια του Προφήτη του Θεού, στην οποία να είσαι ειρήνη, να υπηρετείς και να αγαπάς αυτούς που αγαπούν τους απογόνους του. . Η επίσκεψη στο τζαμί του Προφήτη σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης αγάπη, γνώση και καθοδήγηση. Η επίσκεψη στο Ιερό Τζαμί Al-Aqsa στην Ιερουσαλήμ σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες, κατανόηση της εσωτερικής σημασίας σημαντικών πνευματικών θεμάτων και θαυματουργών γεγονότων, ή προβληματισμός για το Νυχτερινό Ταξίδι του Αγγελιοφόρου του Θεού (uwbp), τη νύχτα στην οποία διακοσμήθηκαν οι οκτώ ουρανοί και να τον τιμήσει όταν του ζητήθηκε να έρθει ενώπιον του Παντοδύναμου Θεού. Η επίσκεψη στον τάφο του Προφήτη του Θεού Αβραάμ, επί του οποίου είναι ειρήνη, σε ένα όνειρο σημαίνει υπακοή στους γονείς κάποιου, αληθινή σε αυτούς, αναζήτηση της αγάπης, των ευλογιών και της ευχαρίστησής τους με ειλικρίνεια και αλήθεια με τα λόγια και τις πράξεις κάποιου. Η επίσκεψη σε ιερούς τόπους σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την αναζήτηση γνώσης και σοφίας, την αγάπη για φιλανθρωπικούς ανθρώπους, τη σύνδεση με καλούς ανθρώπους, την επιδίωξη να μάθουν τη θρησκεία κάποιου από έναν ευσεβή δάσκαλο, να λάβουν ευλογίες και οφέλη σε αυτήν τη ζωή και στην επόμενη. (Δείτε επίσης τον Μωάμεθ, επί του οποίου είναι ειρήνη | Μέκκα | Μεδίνα)…