…Το όνειρο ενός τυχαίου κρεβατιού που δεν έχει τίποτα ιδιαίτερο σε αυτό, συνήθως υποδηλώνει σεξουαλική επιθυμία που δεν έχει ικανοποιηθεί. Ονειρεύεται ξεκάθαρα ένα καθαρό κρεβάτι, προτιμότερο αν είναι λευκό, υπαινίσσεται την εσωτερική γαλήνη και την ηρεμία του ονειροπόλου | Ωστόσο, εάν είναι ένα βρώμικο και βρώμικο κρεβάτι με σκούρα χρώματα, ανακοινώνει ασθένεια είτε στον ονειροπόλο είτε σε κάποιον που είναι κοντά στον ονειροπόλο. Μια νεαρή γυναίκα που κάνει κρεβάτι υπονοεί ότι επιθυμεί να εμφανιστεί ένας εραστής στη ζωή της ή ότι θα απολαύσει μια νέα δουλειά σύντομα. Ξαπλωμένος στο κρεβάτι σε ένα άγνωστο δωμάτιο υπαινίσσεται ότι οι φίλοι θα επισκεφθούν σύντομα. Το όνειρο για ύπνο σε ένα κρεβάτι υπαίθρια υποδηλώνει ότι ο ονειροπόλος θα λάβει σύντομα σημαντικές ευκαιρίες που θα κάνουν τη ζωή καλύτερη. Εάν ένα άρρωστο άτομο ονειρεύεται να ξαπλώσει στο κρεβάτι αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να είναι μια προειδοποίηση και εάν ο ονειροπόλος δεν λάβει τις κατάλληλες προφυλάξεις, σύντομα η ασθένειά του θα επιδεινωθεί διακινδυνεύοντας τη ζωή του. Ονειρευόμαστε για κάποιον που είναι εξοικειωμένος με το κρεβάτι και βλέποντάς τους ανοιχτούς υπαινιγμούς ότι σύντομα θα εμφανιστούν δυσάρεστες καταστάσεις μεταξύ των φίλων του ονειροπόλου που θα επηρεάσουν κάπως τον ονειροπόλο, όπως οικογενειακές ασθένειες που απειλούν να προκαλέσουν ατυχίες. Το όνειρο για το βρεγμένο κρεβάτι αναγγέλλει προβλήματα είτε από ασθένειες είτε από απρόβλεπτες κακές επιχειρήσεις. Όταν μια γυναίκα ονειρεύεται ένα ή περισσότερα από τα παιδιά της να βρέχουν το κρεβάτι τη νύχτα, υπονοεί ότι ζει σε μια συνεχή κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας και αβεβαιότητας για διάφορους λόγους….

…(Καναπές | Στρώμα | Υπνόσακο) Το άρωμα χωρίς κάλυμμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ταξίδια, σύζυγο, τιμή ή υψηλό βαθμό. Το να κάθονται σε ένα όνειρο σημαίνει να ξανακερδίζεις την εξουσία ή την εξουσία πάνω σε κάτι που κάποιος είχε χάσει τον έλεγχο. Εάν το κρεβάτι έχει καλυμμένο, τότε σημαίνει να κυριαρχήσεις σε μια ομάδα υποκριτών που ζουν σε απροσεξία. Εάν δεν καλύπτεται, τότε σημαίνει ταξίδι. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να φοράει τα παπούτσια του και να κάθεται στο κρεβάτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κάνει ένα ταξίδι στην παρέα ενός λαμπρού ατόμου. Το να κάθεται σε ένα κρεβάτι σε ένα ευχάριστο περιβάλλον σε ένα όνειρο σημαίνει τιμή και δύναμη. Τα καλύμματα του κρεβατιού ενός ονείρου αντιπροσωπεύουν τη σύζυγό του, τα προς το ζην ή την ερωμένη του. Ό, τι στέκεται πάνω από ένα κρεβάτι αντιπροσωπεύει τα αρσενικά παιδιά κάποιου και ό, τι κρύβεται κάτω από αυτό αντιπροσωπεύει τα θηλυκά παιδιά. Ένα κρεβάτι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης την ευτυχία, τη χαρά και την αξιοπρέπεια. Μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει μια γυναίκα, ένα πλοίο ή ένα φέρετρο. Εάν το κρεβάτι κάποιου καταρρεύσει ή σπάσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει απώλεια εξουσίας, απόλυση από τη δουλειά κάποιου, διαζύγιο της γυναίκας, ή αυτό μπορεί να σημαίνει τον θάνατό της. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να κάθεται πάνω σε ένα άγνωστο κρεβάτι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει γάμος ή σύλληψη ενός παιδιού. Κάθισμα πάνω από ένα κρεβάτι χωρίς στρώμα σημαίνει θάνατο ή επαγγελματικό ταξίδι. Εάν μια γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να φέρει ένα κρεβάτι στο σπίτι της σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί. Εάν ένας άρρωστος βλέπει τον εαυτό του να κάθεται στο κρεβάτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αναρρώσει από την ασθένειά του. (Δείτε επίσης καναπέ | Στρώμα)…

…Ένα κρεβάτι, καθαρό και λευκό, υποδηλώνει γαλήνια ανησυχία. Για μια γυναίκα που ονειρεύεται να κάνει ένα κρεβάτι, σημαίνει έναν νέο εραστή και ευχάριστο επάγγελμα. Ονειρεύεστε να βρίσκεστε στο κρεβάτι, εάν σε ένα περίεργο δωμάτιο, απροσδόκητοι φίλοι θα σας επισκεφθούν. Εάν ένα άρρωστο άτομο ονειρεύεται να είναι στο κρεβάτι, θα προκύψουν νέες επιπλοκές και, ίσως, θάνατο. Ονειρεύεστε ότι κοιμάστε σε ένα κρεβάτι στο ύπαιθρο, προβλέπει ότι θα έχετε υπέροχες εμπειρίες και ευκαιρίες βελτίωσης της τύχης σας. Για να δείτε τους νέγρους να περνούν από το κρεβάτι σας, δηλώνει εκνευριστικές περιστάσεις που προκύπτουν, οι οποίες θα επηρεάσουν τα σχέδιά σας. Το να βλέπεις έναν φίλο να φαίνεται πολύ χλωμό, ξαπλωμένος στο κρεβάτι, σημαίνει περίεργες και δυσοίωνες επιπλοκές που θα καταπιέσουν τους φίλους σου, φέρνοντας δυσαρέσκεια στον εαυτό σου. Για μια μητέρα που ονειρεύεται ότι το παιδί της βρέχει ένα κρεβάτι, προβλέπει ότι θα έχει ασυνήθιστο άγχος και τα άτομα που είναι άρρωστα, δεν θα φτάσουν σε ανάρρωση όσο νωρίτερα αναμένεται. Για άτομα που ονειρεύονται ότι βρέχουν το κρεβάτι, δηλώνουν ασθένεια ή τραγωδία θα επηρεάσουν την καθημερινή τους ρουτίνα….

…Εάν το κρεβάτι είναι θλιβερό, σκοτεινό και άθλιο ή βρίσκεται σε ένα σκοτεινό, σκοτεινό δωμάτιο, είναι μια προειδοποίηση για πιθανή ασθένεια για την οποία βάζει πάνω του. Αν είναι άδειο κρεβάτι, τότε σημαίνει κίνδυνος για κάποιον που είναι κοντά μας. Ένα τεράστιο κρεβάτι δείχνει εμμονή με σεξουαλικά ζητήματα. Εάν είναι πολύ μικρό, σημαίνει έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτά. Εάν το κρεβάτι είναι καθαρό και καλλωπισμένο, δείχνει ότι έχουμε δίκιο με τον σύντροφό μας. Βρώμικο και ακατάστατο, σημαίνει διαφωνία και δυσαρέσκεια. Ένα σπασμένο κρεβάτι σημαίνει διαζύγιο ή χήρα. Ένα πολύ περίτεχνο κρεβάτι σημαίνει εκλεπτυσμένη αγάπη. Αν είναι διαφορετικό από το δικό μας, οι νέες αγάπης. Το να βλέπουμε ανθρώπους, που δεν γνωρίζουμε, στο κρεβάτι μας, σημαίνει κίνδυνο διαφωνιών….

…Εάν το κρεβάτι είναι σκοτεινό, σκοτεινό, σε κακή κατάσταση ή βρίσκεται σε ένα σκοτεινό, σκοτεινό δωμάτιο, προειδοποιεί ότι όποιος ξαπλώνει μπορεί να έχει ασθένεια. Εάν είναι άδειο, υπάρχει κίνδυνος για κάποιον που είναι κοντά μας. Ένα τεράστιο κρεβάτι δείχνει εμμονή με σεξουαλικά ζητήματα. Εάν είναι πολύ μικρό, έλλειψη ενδιαφέροντος για αυτά. Εάν το κρεβάτι είναι καθαρό και καλλωπισμένο, αυτό δείχνει ότι είμαστε καλοί με τον σύντροφό μας. Βρώμικο και ακατάστατο, διαφωνία και διαφωνία. Σπασμένο, διαζύγιο ή χήρα. Ένα πολύ διακοσμημένο κρεβάτι συμβολίζει την εκλεπτυσμένη αγάπη. Εάν είναι διαφορετικό από το κρεβάτι που έχετε, τότε δείχνει νέες αγάπης. Το να βλέπουμε ανθρώπους που δεν γνωρίζουμε στο κρεβάτι μας συμβολίζει τον κίνδυνο….

…Όταν ονειρεύεστε ένα κρεβάτι που αντιπροσωπεύει την προσωπική σας ζωή και / ή σεξουαλικές προθέσεις. Αν ο ονειροπόλος βλέπει το κρεβάτι του, προβλέπει ότι αισθάνεστε ασφαλείς και ασφαλείς σε αυτό το σημείο της ζωής σας και η αντίθετη εξήγηση είναι να δείτε ή να είστε στο κρεβάτι κάποιου άλλου. Αυτή η κατάσταση δείχνει ανασφάλεια και λύπη για τις πράξεις σας, το οποίο έχετε κάνει στο παρελθόν. Σκέφτηκες ποτέ να πεις, Τι συμβαίνει, γύρνα πίσω; Υπάρχει μια πιθανότητα ότι αισθάνεστε ένοχοι για κάτι που έχετε κάνει και / ή να ανακτήσει τα αποτελέσματα ως αποτέλεσμα της συμπεριφοράς σας. Συνήθως, όταν κοιτάζετε το κρεβάτι, αλλά δεν μπορείτε να το βρείτε, τότε συμβολίζει τις δυσκολίες, αναγνωρίζοντας παράλληλα τις γνωστές και προσωπικές πτυχές του εαυτού σας. Ίσως δυσκολεύεστε να εκφράσετε τη θηλυκή ή αρσενική πλευρά της προσωπικότητάς σας. Διαφορετικά, μπορεί να δείξει την έλλειψη εσωτερικής ασφάλειας στη ζωή σας. Όταν ονειρεύεστε ότι πηγαίνετε στο κρεβάτι με κάποιον άλλο – να είστε προσεκτικοί. Φαίνεται ότι το βρίσκετε πολύ εύκολο να ξεκινήσετε νέες σχέσεις, αλλά να θυμάστε ότι η εμπιστοσύνη ότι ο καθένας δεν είναι η καλύτερη ιδέα, όπως μερικές φορές οι άνθρωποι μας δίνουν τη λάθος εντύπωση που μας οδηγεί σε απογοητεύσεις. Το όνειρο του κρεβατιού που επιπλέει στον αέρα, ή πετάτε από το κρεβάτι, δείχνει το χωρισμό σας από όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας. Ίσως έχετε γίνει λίγο ενοχλητικό ή ακόμα και ενοχλητικό και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι σας αποφεύγουν. Προσπαθώντας να είναι πιο ήρεμη και πιο ευαίσθητη είναι πάντα το ελκυστικό χαρακτηριστικό….

…Το όνειρο για ένα κρεβάτι συμβολίζει ένα ζήτημα που δεν σας ενδιαφέρει να κάνετε κάτι. Καταστάσεις που έχετε επιλέξει να αποδεχτείτε, να ζήσετε ή να μην κάνετε τίποτα. Κάνοντας την επιλογή να μεταφορικά «κοιμηθείτε πάνω του». Το να κάθεται σε ένα κρεβάτι μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι σκέφτεστε να αναλάβετε δράση με μια κατάσταση που έχετε αποδεχτεί για πολύ καιρό. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση δισταγμού ή φόβου να αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα. Το όνειρο για ένα άχρηστο κρεβάτι μπορεί να αντανακλά την αναποφασιστικότητα ή την ημιτελή πρόοδο. Ένα φτιαγμένο κρεβάτι μπορεί να αντικατοπτρίζει μια τελική απόφαση ή ένα συμπέρασμα για ένα ζήτημα για το οποίο έχετε κάνει κάτι. Αισθάνεστε περιεχόμενο που δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο με ένα ζήτημα. Το να σηκωθείτε από το κρεβάτι συμβολίζει την προσπάθεια επίλυσης ενός προβλήματος ή την αλλαγή. Εάν ξυπνάτε σε διαφορετικό ή / και άγνωστο κρεβάτι, αυτό μπορεί να αντικατοπτρίζει μια νέα συνειδητοποίηση του εαυτού σας. Θα μπορούσε επίσης να αντικατοπτρίζει το κίνητρο για την αντιμετώπιση ζητημάτων με τρόπους που δεν έχετε σκεφτεί ποτέ πριν. Εάν βρεθείτε να κάθεται στο κρεβάτι κάποιου άλλου, τότε συμβολίζει την αδράνεια ή την αποδοχή ενός ζητήματος μέσω μιας προοπτικής που βασίζεται σε οποιεσδήποτε ιδιότητες ξεχωρίζουν περισσότερο για αυτό το άτομο. Το σεξ σε ένα κρεβάτι συμβολίζει μια θετική ή ευχάριστη εμπειρία που έχετε και δεν θέλετε να αλλάξετε. Το όνειρο για δύο άτομα στο κρεβάτι μαζί χωρίς σεξ συμβολίζει δύο πτυχές της προσωπικότητάς σας που είναι ανενεργές ή δεν κάνουν τίποτα για ένα ζήτημα. Ρωτήστε τον εαυτό σας ποιες ιδιότητες ή συναισθήματα για τους ανθρώπους ξεχωρίζουν περισσότερο και πώς αυτές οι ιδιότητες μπορεί να ισχύουν για τις ξύπνες καταστάσεις όπου αισθάνεστε άνετα διατηρώντας μια κατάσταση ως έχει ή αισθάνεστε άνετα να μην κάνετε τίποτα για ένα πρόβλημα….

…(Βρώμικο | Βρώμικο) Ένα βρώμικο σώμα σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει ένα αμαρτωλό άτομο, ενώ ένα βρώμικο πρόσωπο σε ένα όνειρο σημαίνει μια σπάνια τέχνη. (Δείτε επίσης το Filth)…

Το όνειρο για ένα κρεβάτι συμβολίζει ένα πρόβλημα που δεν είστε ενδιαφέροντες να κάνετε τίποτα για. Καταστάσεις που έχετε επιλέξει να αποδεχτείτε, να ζήσετε ή να κάνετε οτιδήποτε. Κάνε την επιλογή του μεταφορικά ύπνου. Συνεδρίαση σε ένα κρεβάτι μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι σκέφτεστε να αναλάβει δράση με μια κατάσταση που έχετε αποδεχθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση της απροθυμίας ή του φόβου της υποψηφιότητας για ένα πρόβλημα. Το όνειρο ενός σπασμένου κρεβατιού μπορεί να απεικονίσει την αναποφασιστικότητα ή την ημιτελή πρόοδο. Ένα γίνοντα κρεβάτι μπορεί να απεικονίσει μια τελική απόφαση ή ένα συμπέρασμα σε ένα πρόβλημα που έχετε κάνει κάτι για. Αίσθημα περιεχόμενο ότι τίποτα άλλο δεν χρειάζεται να γίνει με ένα πρόβλημα. Για να σηκωθεί από το κρεβάτι συμβολίζει μια προσπάθεια να διορθωθεί ένα πρόβλημα, ή να κάνει μια αλλαγή. Εάν ξυπνάτε σε ένα διαφορετικό ή/ και άγνωστο κρεβάτι μπορεί να αντικατοπτρίζει μια νέα συνειδητοποίηση του εαυτού σας. Θα μπορούσε επίσης να αντικατοπτρίζει το κίνητρο για την αντιμετώπιση των θεμάτων με τρόπους που δεν έχετε σκεφτεί ποτέ πριν. Εάν βρεθείτε καθισμένοι στο κρεβάτι κάποιου άλλου, κατόπιν συμβολίζει την αδράνεια, ή την αποδοχή ενός προβλήματος μέσω μιας προοπτικής βασισμένης σε οποιεσδήποτε ιδιότητες ξεχωρίζουν περισσότερο για εκείνο το πρόσωπο. Το σεξ σε ένα κρεβάτι συμβολίζει μια ευχάριστη ή θετική εμπειρία που έχετε και δεν θέλετε να αλλάξετε. Το όνειρο για δύο άτομα στο κρεβάτι μαζί χωρίς σεξ συμβολίζει δύο πτυχές της προσωπικότητάς τους που είναι ανενεργές ή δεν κάνουν τίποτα για ένα θέμα. Αναρωτηθείτε ποιες ιδιότητες ή συναισθήματα για τους ανθρώπους ξεχωρίζουν περισσότερο και πώς αυτές οι ιδιότητες μπορούν να εφαρμοστούν στις καταστάσεις ζωής όπου είναι άνετες, διατηρώντας μια κατάσταση όπως είναι ή αισθάνονται άνετοι, που δεν κάνουν τίποτα για ένα πρόβλημα αφύπνισης.

…Πολλοί συγγραφείς δείχνουν ότι το μέγεθος του κρεβατιού μιλά για τη σημασία που δίνουμε στη δική μας σεξουαλικότητα. Εάν το κρεβάτι είναι σκοτεινό και θλιβερό, μπορεί να είναι προάγγελος της νόσου, εάν το κρεβάτι είναι σπασμένο σημαίνει προβλήματα με τον σύντροφό μας, εάν το κρεβάτι είναι πολύ καθαρό και διακοσμημένο, δείχνει την επιθυμία μας για βελτίωση της σχέσης και αν είναι βρώμικο και ακατάστατο σημαίνει διαφωνία και δυσαρέσκεια με την πορεία των στενών μας σχέσεων….

Εάν ονειρεύεστε ότι βρέχετε το κρεβάτι ή ουρείτε σε αυτό, αυτό δείχνει έλλειψη διαχείρισης στη ζωή σας. Δεν μπορείς να ελέγχεις τις πράξεις σου πια. Υπάρχει μια πιθανότητα ότι θέλετε να ουρήσετε, και subconsiuos μυαλό σας δίνει ένα σήμα για να ξυπνήσει και να πάει να ουρήσει. Το υγρό κρεβάτι μπορεί να υποδηλώνει ντροπή, όπως μπορείτε να αισθανθείτε ντροπή από κάτι που έχετε κάνει. Εξετάστε, ότι να πάρει υγρό στο κρεβάτι θα μπορούσε επίσης να αντιπροσωπεύσει τις καταπιεσμένες σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Δεν μπορείς να συμβαδίσεις με την πίεση που δέχεσαι. Εάν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα στις σεξουαλικές επιθυμίες σας, αυτό το όνειρο θα είναι επίσης ένα σημάδι της επιθυμίας σας να τα εκπληρώσει.

(Βρώμικο) Ένα βρώμικο πρόσωπο σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια σπάνια τέχνη, ενώ ένα βρώμικο σώμα αντιπροσωπεύει ένα αμαρτωλό άτομο.

Το όνειρο για κάτι ή κάποιον που είναι βρώμικο συμβολίζει μια χαμηλή ή ύποπτη γνώμη, που έχετε από κάποιον. Μπορεί επίσης να είναι η εκπροσώπηση των χαμηλών προτύπων, της προσβολής ή κάποιος που εξαπατά. Μπορεί να μην θέλετε να ασχοληθείτε με ένα άτομο ή μια κατάσταση. Εναλλακτικά, βλέποντας κάποιον βρώμικο μπορεί να αντικατοπτρίζει τη σεξουαλική ασυδοσία. Το όνειρο για σας είναι βρώμικο συμβολίζει χαμηλή αυτοεκτίμηση ή την αίσθηση του να είναι ανάξια. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν είστε αρκετά καλοί ή ότι άλλοι άνθρωποι μπορεί να σας δουν ως μεταμφιεσμένος. Νιώθω ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να ανακατευτούν μαζί σου.

Το όνειρο για ένα κρεβάτι νοσοκομείου συμβολίζει την πλήρη αφοσίωση ή την εστίαση στην επούλωση. Αντιμετωπίζετε συναισθηματική, ψυχολογική, ή σωματική θεραπεία που απαιτεί απόλυτη προσοχή. Ισχυρά ζητήματα ή καταστάσεις που εύκολα σας αποσπούν την προσοχή ή καταλαμβάνουν μεγάλο μέρος του χρόνου σας, καθώς είναι να ξεπεραστούν. Το όνειρο της σύνδεσης με ένα κρεβάτι νοσοκομείου συμβολίζει ένα αίσθημα αδυναμίας να ελέγξει ή να αποφύγει τα προβλήματα σταθεροποίησης. Η θεραπεία ή η εξισορρόπηση κάποιου είδους είναι αναπόφευκτη.

…Το να ονειρεύεσαι κρεβάτι σημαίνει ευτυχία στο σπίτι. Εάν το κρεβάτι είναι βρώμικο, θα πρέπει να διορθώσετε ορισμένα πράγματα στη δουλειά αμέσως….

Το όνειρο για ένα κρεβάτι μαυρίσματος συμβολίζει την ικανότητά σας να ελέγχετε την καλή τύχη σας, την επιτυχία, την αισιοδοξία, ή την τύχη άλλοι άνθρωποι το αντιλαμβάνονται. Ένας τρόπος να χαλάσεις τον εαυτό σου ή να νιώσεις καλύτερα για τον εαυτό σου. Έχετε ένα τέχνασμα, μυστικό όπλο, ή πλεονέκτημα που σας επιτρέπει να διατηρήσετε μια πιο έντονη αίσθηση της αισιοδοξίας, καλή τύχη ή επιτυχία όποτε θέλετε. Ένα εργαλείο που χρησιμοποιείτε για να αναζωογονήσετε την εμπιστοσύνη σας. Αρνητικά, ένα κρεβάτι μαυρίσματος μπορεί να απεικονίσει τη ματαιοδοξία, τον ναρκισσισμό ή πάρα πολύ μόνος-επιείκεια. Ρισκάροντας να πάμε πολύ μακριά επιδεικνύοντας.

…Το όνειρο για ένα νοσοκομειακό κρεβάτι συμβολίζει την απόλυτη αφοσίωση ή την εστίαση στη θεραπεία. Αντιμετωπίζετε συναισθηματική, ψυχολογική ή σωματική θεραπεία που απαιτεί την πλήρη προσοχή σας. Ισχυρά ζητήματα ή καταστάσεις που σας αποσπούν εύκολα την προσοχή σας ή καταλαμβάνουν πολύ χρόνο, καθώς ξεπερνιούνται. Το όνειρο για το να δένεται κανείς σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι συμβολίζει μια αίσθηση αδυναμίας να ελέγχει ή να αποφεύγει την επίλυση προβλημάτων. Η θεραπεία ή η εξισορρόπηση κάποιου είδους είναι αναπόφευκτη….

να ονειρεύεσαι ότι εσύ ή κάτι είναι βρώμικο, έχει το συμβολικό νόημα και προτείνει τις ανησυχίες και τα συναισθήματά σου προς το σεξ. Το όνειρο πηγάζει από τη χαμηλή αυτοεκτίμηση και τα συναισθήματα του να είναι ανάξιος. Βρώμικο είναι ένα σημάδι του καθαρισμού, η οποία είναι αναγκαιότητα στη ζωή σας. Πρέπει να καθαρίσεις το σώμα, την καρδιά και το μυαλό σου.

…Το όνειρο ότι ξαπλώνετε στο κρεβάτι δείχνει επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα. Το όνειρο ότι θα ξαπλώσετε με ένα μέλος της οικογένειάς σας σημαίνει ότι θα έχετε οικονομική ασφάλεια, σταθερότητα και ευτυχία. Εάν πήγατε για ύπνο με τον σύντροφό σας, θα απογοητευτείτε σύντομα. Εάν ξαπλώσετε με ένα άσχημο άτομο, αυτό σημαίνει θάνατο ή ασθένεια. Όταν ονειρεύεστε ένα άτομο του ίδιου φύλου, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξουν προβλήματα….

…Το όνειρο για βρέξιμο του κρεβατιού συμβολίζει ένα απροσδόκητο λάθος ή οπισθοδρόμηση λόγω της έλλειψης δράσης με ένα πρόβλημα. Μπορεί να έχετε κάνει ένα πρόβλημα χειρότερο από την παραμέληση ή να μην κάνει τίποτα γι ‘αυτό. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει μια επαίσχυντη έλλειψη αυτοελέγχου. Η βρέξτε το κρεβάτι μπορεί να είναι ένα σημάδι ότι είστε πολύ άνετοι, παραμελώντας ή αγνοώντας ένα πρόβλημα. Θα πρέπει να το προσεγγίσουμε πριν βγει εκτός ελέγχου ή να αναζητήσουν βοήθεια για να αποφευχθεί η περαιτέρω αμηχανία….

…(Θεός Παντοδύναμος | Κυβερνήτης | Δήμαρχος | Πρόεδρος | Royalty | Σουλτάνος) Ο αληθινός Βασιλιάς είναι ο Θεός Παντοδύναμος. Εάν ο βασιλιάς είναι ευχαριστημένος με κάποιον σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο Θεός Παντοδύναμος είναι ευχαριστημένος μαζί του και αν ο βασιλιάς είναι θυμωμένος μαζί του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο Θεός Παντοδύναμος είναι δυσαρεστημένος μαζί του. Αν κάποιος βλέπει τον βασιλιά να ονειρεύεται σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι αποτυγχάνει να εκτελέσει σωστά τις προσευχές του ή να δείξει πραγματική θρησκευτική αφοσίωση. Αν κάποιος τον βλέπει να χαμογελάει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει κέρδη τόσο στην υλική όσο και στην πνευματική ζωή. Εάν κάποιος δει ότι ο Παντοδύναμος Θεός τον έχει διορίσει ως βασιλιά σε μια χώρα, αυτό σημαίνει ότι θα λάβει μια τέτοια περιφέρεια, εάν πληροί τις προϋποθέσεις. Αργότερα, η αναταραχή θα φέρει τους τυράννους ή τους δικτάτορες στη δικαιοσύνη, ενώ οι άνθρωποι της γνώσης και της ευσέβειας θα επιβιώσουν και θα ανακτήσουν την εξουσία τους. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του ως έναν κηλίκο ή ως ιμάμη σε ένα όνειρο και πρέπει να πληροί τις προϋποθέσεις, αυτό σημαίνει ότι θα λάβει τέτοια τιμή, βαθμό, εμπιστοσύνη και φήμη στη γη, αν και η αντιβασιλεία του δεν θα γίνει κληρονομική. Ωστόσο, είναι κακός οιωνός εάν γίνει όρμος στο όνειρο και δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τέτοιο ραντεβού. Σε μια τέτοια περίπτωση, και αντιθέτως, θα ταπεινωθεί και θα διασκορπιστεί, και οι βοηθοί του θα γίνουν ανώτεροι του, ενώ οι εχθροί του θα χαίρονται για την ατυχία του. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του ως βασιλιά σε ένα όνειρο, αν και στην πραγματικότητα δεν πληροί τις προϋποθέσεις, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πεθάνει γρήγορα, και το ίδιο ισχύει και αν ένας άρρωστος βλέπει τον εαυτό του να γίνει βασιλιάς. Εάν είναι υγιής, αυτό σημαίνει ότι κάποιος στην οικογένειά του μπορεί να πεθάνει σύντομα. Το να βλέπεις έναν βασιλιά σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης την αποκάλυψη κρυφών μυστικών. Εάν ένας φιλόσοφος ή ένας τυχερός βλέπει τον εαυτό του να μεταμορφώνεται σε βασιλιά σε ένα όνειρο, τότε σημαίνει χαρούμενα νέα αν δεν παραπονιέται γι ‘αυτό στο όνειρό του. Εάν ένας σκλάβος βλέπει τον εαυτό του να γίνει βασιλιάς σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα απελευθερωθεί. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να γίνεται ένας από τους μεγάλους βασιλιάδες αυτού του κόσμου σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα επιτύχει κοσμική επιτυχία στη ζωή του, αν και θα συνοδεύεται από θρησκευτική αποτυχία. Εάν το άτομο είναι φυσικός απατεώνας, αυτό σημαίνει ότι θα συλληφθεί και θα φυλακιστεί. Εάν ένας άντρας βλέπει τον εαυτό του να απονέμεται ιππότης που είναι κατάλληλος μόνο για γυναίκα, τότε αυτό σημαίνει το θάνατό του. Εάν κάποιος δει το kingreprimandinghim σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ειρήνη μεταξύ τους. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να υποστηρίζει μια υπόθεση με γνώση και σοφία ενώπιον ενός βασιλιά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσει την υπόθεσή του και θα λάβει αυτό που ήρθε. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να διαμαρτύρεται με τον βασιλιά για την υπόθεσή του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει την υπόθεσή του και η απόφαση θα πάρει τον δρόμο του βασιλιά. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να περπατάει με έναν βασιλιά και να του τρίβει τους ώμους του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα αντιταχθεί στον βασιλιά ή θα τον υπακούσει. Εάν βλέπει τον εαυτό του να ακολουθεί τον βασιλιά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ακολουθήσει τις παραδόσεις του βασιλιά κατά τη διάρκεια της ζωής του ή μετά το θάνατό του. Εάν κάποιος εισέλθει στο παλάτι του βασιλιά να προσκυνθεί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διοριστεί σε ηγετική θέση και θα λάβει τη χάρη του βασιλιά. Αν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να αναμιγνύεται με το χαρέμι ​​του βασιλιά, ή να κοιμάται μαζί τους και θα πρέπει να υπάρχουν σημάδια παρηγοριάς, αλήθειας ή σοφίας στην πράξη του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα μπει στους εσωτερικούς κύκλους του βασιλιά. Διαφορετικά, εάν ονειρεύεται να φοβάται τις συνέπειες του τι συμβαίνει, ή εάν δεν έχει αλήθεια, ή εάν τους συκοφαντεί, ή παραδίδει σε αυτό που είναι παράνομο να κάνει, τότε εάν φτάσει στην πόρτα του βασιλιά, αυτό σημαίνει ότι θα νικήσει εναντίον των εχθρών του μέσα σε αυτό το παλάτι, και δεν μπορούν να του προκαλέσουν κακό. Εάν στο όνειρό του, ο βασιλιάς του δώσει ένα δώρο, αυτό σημαίνει ότι θα κερδίσει νίκη και τιμή στη ζωή του για να ισούται με την αξία αυτού του δώρου. Αν ο βασιλιάς του δώσει ένα μεταξωτό ένδυμα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα του δώσει μια γυναίκα από τη βασιλική οικογένεια. Εάν ο βασιλιάς μιλά σε κάποιον σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει τιμή, φήμη, πλούτος μετά τη φτώχεια, απελευθέρωση από τη φυλακή, επέκταση της επιχείρησης ή νίκη επί του εχθρού. Εάν ένας διορισμένος κυβερνήτης βλέπει τον εαυτό του να κοιτάζει στον καθρέφτη σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα απολυθεί από τη θέση του. Εάν ένας διορισμένος βασιλιάς δει κάποιον που μοιάζει να κάθεται στον θρόνο του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γεννήσει έναν γιο. Εάν χωρίσει τη γυναίκα του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παραιτηθεί του θρόνου του. Για να δει κανείς να κοιμάται με τον βασιλιά στο ίδιο κρεβάτι και χωρίς κουρτίνα ανάμεσά τους, και αν ο βασιλιάς φύγει από το κρεβάτι ενώ κάποιος παραμένει ανάπαυσης μέσα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η ανάμιξή του με τον βασιλιά θα προκαλέσει ζήλια ή ότι θα κληρονομήστε τον. Αν κάποιος αφήσει το κρεβάτι μπροστά στον βασιλιά, αυτό σημαίνει ότι θα ξεφύγει από έναν μεγάλο κίνδυνο. Εάν κάποιος βλέπει τον εαυτό του να κοιμάται μόνος του στο κρεβάτι του βασιλιά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα παντρευτεί μια γυναίκα από την κυβερνούσα οικογένεια ή ότι μπορεί να ξοδέψει από τα δικά του χρήματα για χάρη μιας γυναίκας σε αυτό το παλάτι. Εάν το κρεβάτι είναι στο παλάτι αν και άγνωστο στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα γίνει μέλος αυτής της κυβέρνησης. Εάν ένας βασιλιάς ακούσει τους υπηκόους του να τον επαινούν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα δείξει καλές ιδιότητες. Εάν τα άτομα του τον πλημμυρίζουν με χρήματα σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μιλούν άσχημα γι ‘αυτόν ή κατηγορούν γι’ αυτόν. Εάν τον ντους με ζάχαρη στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι του μιλούν ωραία και αν τον ντους με πέτρες στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα του μιλήσουν σκληρά. Αν κάποιος δει τους ανθρώπους να πληρώνουν και να υποκύπτουν σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα σταθούν ταπεινά μπροστά του. Αν προσκυνηθούν μπροστά του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι τον επαινούν πραγματικά. Εάν ένας βασιλιάς δει τον εαυτό του να ακολουθεί τη γνώμη μιας γυναίκας σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα χάσει το βασίλειό του ή θα πέσει θύμα κατάθλιψης ή ότι θα πέσει στη φυλακή. Εάν την αντιτίθεται στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα ξεφύγει από έναν μεγάλο κίνδυνο. Εάν ένας βασιλιάς βλέπει τον εαυτό του να περπατάει σε ένα όνειρο όταν ένα κοινό θέμα πλησιάζει κοντά του και ψιθυρίζει κάτι στο αυτί του, ο συνηθισμένος εδώ αντιπροσωπεύει τον άγγελο του θανάτου Izrail, και αυτό σημαίνει ότι ο βασιλιάς μπορεί να πεθάνει ξαφνικά. Η κατανάλωση από το χέρι ενός υπηρέτη σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει την ανάπτυξη της εξουσίας κάποιου, την αύξηση της επιχείρησης, της γνώσης ή της σοφίας του. Εάν ένας βασιλιάς δει τον εαυτό του να προετοιμάζει ένα συμπόσιο για τους επισκέπτες σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι οι αντίπαλοί του θα έρθουν να διαφωνήσουν την υπόθεσή τους, αν και θα τους κερδίσει. Εάν βλέπει τον εαυτό του να βάζει φαγητό στο τραπέζι σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένας αγγελιοφόρος θα έρθει να τον δει σχετικά με μια διαφωνία. Εάν το φαγητό είναι γλυκό, τότε το πρόβλημα θα τελειώσει ωραία. Εάν το φαγητό είναι λιπαρό, τότε το πρόβλημα θα είναι διαρκές. Το ξινό φαγητό σημαίνει στη συνέχεια σταθερότητα. Τρώγοντας στο τραπέζι ενός δίκαιου και ενός δίκαιου βασιλιά σε ένα όνειρο σημαίνει ευλογίες και τιμή. Εάν ο βασιλιάς βλέπει να περπατά μόνος του στις αγορές με ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι είναι ταπεινός, δίκαιος και ισχυρός κυβερνήτης. Ένας άρρωστος βασιλιάς σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει αδυναμία στην πίστη του και αδικία απέναντι στους υπηκόους του. Εάν ο βασιλιάς μεταφέρεται στους ώμους των ανθρώπων σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει έλλειψη πίστης και έλλειψη συμμετοχής στις θρησκευτικές υποχρεώσεις του, ή αδυναμία στην απόφασή του. Εάν ο βασιλιάς πεθάνει και δεν θαφτεί σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο βασιλιάς και οι υπήκοοι του είναι αποκλίνουσες. Εάν είναι θαμμένος και οι άνθρωποι απομακρυνθούν από τον τάφο του στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι κάποιος θα επιδιώξει κάτι χωρίς όφελος, εκτός εάν ο Θεός Παντοδύναμος αποφασίσει διαφορετικά. Αν κάποιος δει το κεφάλι του βασιλιά μεταμορφωμένο σε κεφάλι κριού σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ο βασιλιάς είναι ένας δίκαιος και καλός κυβερνήτης. Εάν το κεφάλι του μετατραπεί σε κεφάλι σκύλου στο όνειρο, τότε αντιπροσωπεύει την άθλια φύση του. Αν το στήθος του μετατραπεί σε πέτρα στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η καρδιά του θα γίνει σαν βράχος. Εάν κάποιος βλέπει το χέρι του να μετατρέπεται σε χέρι του βασιλιά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα λάβει ηγετική δουλειά. Εάν κάποιος δει τον βασιλιά να πετάει με φτερά σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η εξουσία του θα εξαπλωθεί. Εάν τα δάχτυλά του αυξάνονται σε σχήμα ή αριθμό στο όνειρο, αυτό σημαίνει ότι η απληστία και η αδικία του θα εκδηλωθούν. Κάθε όνειρο για έναν αποθανόντα βασιλιά θα εκδηλωθεί στους διαδόχους του ή στους απογόνους του….

Αυτό το όνειρο έχει συνήθως διαφορετικές έννοιες ανάλογα με το ποιος κοιμάσαι. Το να ονειρεύεσαι ότι κοιμάσαι με ένα άτομο του αντίθετου φύλου μπορεί να σημαίνει εμπόδιο για την επίτευξη των στόχων σου. Εάν ονειρεύεστε ότι κοιμάστε με κάποιον του ίδιου φύλου, αυτό μπορεί να υποδηλώνει οπισθοδρόμηση. Εάν κοιμάσαι με έναν άσχημο άντρα, αυτό σημαίνει ασθένεια. Αν από την άλλη πλευρά, κοιμάστε με έναν όμορφο άντρα, αυτό δείχνει απογοήτευση. Ο ύπνος με μια άσχημη γυναίκα σημαίνει θάνατο, αλλά ο ύπνος με μια όμορφη γυναίκα δείχνει προδοσία. Ο ύπνος με έναν πρώην σύζυγο δείχνει κακές ειδήσεις, αλλά ο ύπνος με την τρέχουσα σύζυγο ή τον σύζυγό σας δείχνει χαρά. Ο ύπνος με τη μητέρα σας υποδηλώνει ασφάλεια στην επιχείρηση. Το να κάνεις σεξ με τη δική σου κόρη σημαίνει σκάνδαλο και αν ονειρεύεσαι να κοιμάσαι με την αδερφή σου, αυτό μπορεί να υποδηλώνει ένα στενό ταξίδι. Ονειρεύεστε ότι έχετε σεξουαλική επαφή με την πόρνη αντιπροσωπεύει μόνιμη περιουσία….

Το όνειρο για τη διαβροχή του κρεβατιού συμβολίζει ένα απροσδόκητο λάθος ή ατύχημα λόγω αδράνειας με ένα πρόβλημα. Μπορεί να έχετε επιδεινώσει ένα πρόβλημα παραμελούμενο ή δεν κάνετε τίποτα γι ‘αυτό. Εναλλακτικά, μπορεί να αντικατοπτρίζει μια ενοχλητική έλλειψη αυτοέλεγχου. Η διαβροχή του κρεβατιού μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι είστε πολύ άνετοι παραμένοντας ή αγνοείτε ένα πρόβλημα. Πρέπει να το αντιμετωπίσετε πριν ξεφύγει από το χέρι ή να ζητήσετε βοήθεια για να αποφύγετε περαιτέρω αμηχανία….

(Δείτε το Filth)

…(Κρεβάτι | Sleeping pad) Σε ένα όνειρο, ένα στρώμα αντιπροσωπεύει άνεση ή μια γυναίκα. Η πώληση ενός στρώματος σε ένα όνειρο σημαίνει διαζύγιο της γυναίκας του. Εάν η γυναίκα του είναι άρρωστη, τότε η πώληση ενός στρώματος σημαίνει ότι μπορεί να πεθάνει από την ασθένειά της. Αν κάποιος βλέπει ένα σκυλί ή ένα γουρούνι να κοιμάται στο στρώμα του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι ένα ασεβές άτομο έχει μυστική σχέση με τη γυναίκα του. Εάν το στρώμα είναι γεμισμένο με μαλλί, βαμβάκι ή κάτω στο όνειρο, αντιπροσωπεύει μια πλούσια γυναίκα. Εάν το στρώμα είναι κατασκευασμένο από brocade ή μετάξι στο όνειρο, αντιπροσωπεύει μια ινδουιστική γυναίκα. Εάν το χρώμα του στρώματος είναι λευκό στο όνειρο, αντιπροσωπεύει μια θρησκευτική και μια ευσεβή γυναίκα. Ένα πράσινο στρώμα στο όνειρο αντιπροσωπεύει μια ευσεβή και θρησκευτική γυναίκα. Ένα μαύρο στρώμα στο όνειρο αντιπροσωπεύει μια γυναίκα που ασχολείται να κάνει κάτι άλλο εκτός από την ευχαρίστηση του Θεού. Η αγορά ενός νέου και όμορφου στρώματος σε ένα όνειρο σημαίνει γάμος με μια αγνή και όμορφη γυναίκα. Εάν το νέο στρώμα έχει σκιστεί ή καταστραφεί στο όνειρο, σημαίνει να ζεις με μια ασεβής γυναίκα. Η αλλαγή της θέσης του κρεβατιού σε ένα όνειρο σημαίνει διαζύγιο. Εάν κάποιος δεν μπορεί να κοιμηθεί στο κρεβάτι του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει συζυγική σχέση με τη σύζυγό του, ή ίσως να υποφέρει από ανικανότητα. Αν κάποιος σκίσει το στρώμα του σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι θα διαπράξει μοιχεία. Αν βλέπει το στρώμα του τοποθετημένο μπροστά από το δημαρχείο σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αναλάβει ένα σημαντικό πολιτικό ραντεβού. Ένα άγνωστο στρώμα σε ένα άγνωστο μέρος σε ένα όνειρο σημαίνει αγορά, παραλαβή ή κληρονομιά ενός χωράφια. Ένα στρώμα στο όνειρο σημαίνει επίσης τη γιο. Η αλλαγή ενός στρώματος σε ένα όνειρο σημαίνει να αφήσεις τη γυναίκα σου για χάρη μιας άλλης γυναίκας. Εάν κάποιος δεν θέλει να κοιμηθεί στο στρώμα του σε ένα όνειρο και προτιμά να βρει άλλο μέρος για να ξεκουραστεί, αυτό σημαίνει ότι θα αποκηρύξει τη συζευκτική του ζωή. Αναδιπλώνοντας το στρώμα και αφήνοντας το στην άκρη ενός ονείρου σημαίνει να αφήσετε το σπίτι σας για ένα μακρύ ταξίδι, να χωρίσετε τη γυναίκα σας ή να αποφύγετε να κοιμηθείτε μαζί της για έναν ή τον άλλο λόγο, ή θα μπορούσε να σημαίνει τον θάνατο είτε του συζύγου είτε της συζύγου. Το να καθίσετε πάνω από το κρεβάτι ενός ονείρου σημαίνει να αποκτήσετε εξουσία ή να διαχειριστείτε την επιχείρηση κάποιου. Ο ύπνος σε ένα όνειρο σημαίνει απροσεξία ή θα μπορούσε να σημαίνει γαλήνη και ηρεμία. (Δείτε επίσης κρεβάτι)…

…Το όνειρο βρώμικου, στάσιμου νερού, ακόμη και αν ρέει, υποδηλώνει το κακό, τη διαφθορά και την κακία. Ονειρεύεστε καθαρό, καθαρό νερό σε οποιαδήποτε μορφή, είναι πάντα ένα καλό σημάδι χαρούμενου κινήτρου να ζείτε σε ευημερία, ηρεμία κ.λπ. Όταν βλέπετε βρώμικο νερό μέσα στα όνειρα, σε οποιαδήποτε μορφή εμφανίζεται (το χειρότερο είναι το λασπώδες νερό), προτείνει κακή υγεία ή δυσάρεστα συμβάντα, ανεπιθύμητους και υποκριτικούς φίλους. Ονειρεύοντας καθαρό, γλυκό νερό που πέφτει στο πρόσωπο ή το κεφάλι του ονειροπόλου, ανακοινώνει ότι οι ψευδαισθήσεις αγάπης πάνε καλά. Όταν το νερό είναι καθαρό, καθαρό και φαίνεται ήσυχο ή ίσως με απαλά κύματα και αντανακλά τον ουρανό, είναι αντανάκλαση κοσμικών πραγμάτων και ήσυχου διαλογισμού. Ονειρεύεστε να παίζετε με καθαρό νερό ή να περπατάτε σε αυτό, ανακοινώνει ότι σύντομα θα υπάρξουν ευχάριστες ψευδαισθήσεις, κάτι που είναι πιο πιθανό αν μπορείτε να δείτε διακοσμητικά φυτά και υδρόβια λουλούδια στο νερό. Ονειρεύεστε να πίνετε φρέσκο ​​και εκλεκτό νερό είναι μια ανακοίνωση για την πραγματοποίηση των επιθυμιών και των επιθυμιών σας. Το να ονειρεύεσαι να πίνεις από έναν πανέμορφο καταρράκτη ή ένα όμορφο σιντριβάνι που ρίχνει νερό, υποδηλώνει ότι σύντομα θα λάβεις μια μεγάλη και άξια ανταμοιβή για τις προσπάθειές σου και θα έχεις καλή υγεία. Όταν αυτό το νερό εμφανίζεται σε ορισμένα μέρη σε έντονα ρεύματα, δείχνει τιμές, κοινωνική επιτυχία κ.λπ., ειδικά όταν εργάζεστε στον πνευματικό τομέα. Το όνειρο μεταφοράς καθαρού νερού για οικιακή χρήση υποδηλώνει ότι η επιχείρησή σας θα και σύντομα θα επιτύχετε νέους στόχους με επιτυχία. Το όνειρο ευτυχισμένων ανθρώπων που μεταφέρουν καθαρό νερό για οικιακή χρήση υποδηλώνει ότι οι υποθέσεις σας είναι στο σωστό δρόμο και σύντομα θα έχετε σημαντικά οφέλη που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε ταξίδια και άλλα οφέλη που λαχταρούσατε. Το όνειρο βρώμικου νερού, με λάσπη που πιστεύετε ότι είναι λοιμογόνο (και είναι χειρότερο εάν μετακινείται από καταιγίδα), υποδεικνύει κινδύνους, θλίψη και κινδύνους. Εν ολίγοις, πρόκειται να περάσετε από ένα σκληρό έμπλαστρο. Εάν αυτό το βρώμικο νερό πλημμυρίσει το σπίτι σας, συμβολίζει ότι περιβάλλεται από περισσότερους ή λιγότερο κρυμμένους εχθρούς που θα προσπαθήσουν να σας βλάψουν. Εάν ο ονειροπόλος προσπαθεί να βγάλει το νερό, αλλά το επίπεδο συνεχίζει να αυξάνεται και καλύπτει τα πόδια σας, υποδηλώνει ασθένειες, πολύ κοντά στην καταστροφή, προσωπικές και συγγενείς ατυχίες. Στην πραγματικότητα, αυτό το όνειρο είναι μια προειδοποίηση για εσάς, οπότε είστε πιο προσεκτικοί στην επαγγελματική σας απόδοση, στην επιχείρηση ή στην κοινωνική σας ζωή. Το να ονειρεύεσαι να βυθίζεις σε βρώμικο νερό ή να πίνεις δείχνει ότι κάνεις σοβαρά λάθη και σύντομα θα αρχίσεις να υποφέρεις τις φυσικές συνέπειες του. Θα είναι χειρότερο αν ονειρεύεστε να πνιγείτε στο βρώμικο νερό….

…(Ένας θόλος με κουρτίνες που καλύπτουν το κρεβάτι κάποιου | Κουνουπιέρα | Διαφανής κουκούλα) Σε ένα όνειρο, το κουβούκλιο που τυλίγει πάνω από το κρεβάτι του αντιπροσωπεύει μια καλή γυναίκα ή έναν καλό άνθρωπο. Σε ένα όνειρο, ένας θόλος μπορεί επίσης να αντιπροσωπεύει τη γυναίκα κάποιου ή μπορεί να σημαίνει θλίψη, θλίψη, αγωνία ή σκοτάδι. (Δείτε επίσης Κρεβάτι | Καναπές | Στρώμα)…

…(Συνοδός) Το να μοιράζεσαι ένα κρεβάτι με ένα νεκρό άτομο σε ένα όνειρο σημαίνει την καταβολή χρηματικής ποινής που θα απαιτηθεί από τις αρχές. Το να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κάποιον που βρίσκεται σε ένα ταξίδι σε ένα όνειρο σημαίνει να λαμβάνεις νέα από αυτόν. Το να μοιράζεσαι το κρεβάτι σου με κακούς συντρόφους, πνεύματα, σατέν ή τζιν σε ένα όνειρο σημαίνει καταπολέμηση ενός εγκλήματος….

…Το να ονειρεύεστε ότι τρώτε βούτυρο συμβολίζει τη χαρά, την καλή υγεία και την επιθυμία να εργαστείτε. Το να ονειρευόμαστε ότι το βρώμικο βρώμικο που τρώει βρώμικο σημαίνει ότι η υγεία σας θα επιδεινωθεί ή θα αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε απώλεια λόγω της αμέλειας σας. Όταν ονειρεύεστε ότι απλώς αγγίζετε συμβολίζει οικογενειακά προβλήματα λόγω κουτσομπολιού και ίντριγκας. Το να ονειρεύεσαι ότι πουλάς βούτυρο συμβολίζει τη φτώχεια, τη θλίψη και τις δυσκολίες….

…Το όνειρο για κάτι ή για κάποιον που είναι βρώμικο συμβολίζει μια χαμηλή ή αναξιόπιστη γνώμη που έχετε για κάποιον. Μπορεί επίσης να είναι η αναπαράσταση χαμηλών προδιαγραφών, αναξιοτήτων ή κάποιος που εξαπατά. Μπορεί να μην θέλετε να ασχοληθείτε με ένα άτομο ή μια κατάσταση. Εναλλακτικά, το να βλέπεις κάποιον βρώμικο μπορεί να αντανακλά τη σεξουαλική ασυμφωνία. Το όνειρο για τον εαυτό σας να είναι βρώμικο συμβολίζει τη χαμηλή αυτοεκτίμηση ή τα συναισθήματα ότι είστε ανάξια. Μπορεί να αισθάνεστε ότι δεν είστε αρκετά καλοί ή ότι άλλοι άνθρωποι μπορεί να σας βλέπουν ως απροσδιόριστους. Νιώθοντας ότι οι άνθρωποι δεν θέλουν να εμπλακούν μαζί σας….