Το όνειρο του αλατιού είναι πάντα μια ανακοίνωση δυσάρεστων καταστάσεων στο εγγύς μέλλον (για παράδειγμα, αγώνες, φήμες, κουτσομπολιά, αμφιβολίες, αποτυχίες, απώλειες). Ονειρεύεστε να τρώτε κάτι αλμυρό ή να μασάτε αλάτι μπορεί να σημαίνει ότι έχετε λίγη ή καθόλου πιθανότητα να ξεπεράσετε τα προβλήματά σας. Μια νεαρή γυναίκα που ονειρεύεται να τρώει αλάτι ή κάτι πολύ αλμυρό μπορεί να υποθέσει με ασφάλεια ότι σύντομα θα σπάσει ρομαντικές, φιλικές ή εργασιακές σχέσεις. Μπορεί ακόμη να σημαίνει ρήξη μέσα στον οικογενειακό πυρήνα….

Χρησιμοποιώντας το: νέες περιπέτειες, απρόσμενα γεγονότα, απλή συνάντηση.

Το όνειρο για το αλάτι συμβολίζει το να είσαι αντικειμενικός ή προσπαθώντας να είμαστε πιο ρεαλιστικοί. Το όνειρο για το φαγητό αλμυρό συμβολίζει τα συναισθήματά σας για το πόσο καλό ή κακό αισθάνεται παρατηρώντας την αντικειμενικότητα ή τον περιορισμό σας. Παρατηρώντας τον εαυτό σας ότι αισθάνεστε καλά ότι δεν έχετε πάει πολύ μακριά με μια απόφαση….

Στα όνειρα, το να βλέπεις το αλάτι μας συμβουλεύει ότι για να είμαστε πραγματικά ευτυχείς αυτό που πρέπει να φυλάμε τα πνευματικά μας αγαθά. Το να ονειρευόμαστε με μια αλμυρή επέκταση εκφράζει πόσο άγονος είναι ο εσωτερικός μας κόσμος, το ίδιο πράγμα όταν χυθεί το αλάτι. Το να προσφέρουμε ή να λαμβάνουμε αλάτι σημαίνει ότι έχουμε ισχυρές φιλίες και αποτελεσματική υποστήριξη….

Το αλάτι είναι ένας οιωνός του ασύγχρονου περιβάλλοντος όταν το βλέπεις στα όνειρα. Συνήθως θα βρείτε μετά από το όνειρο του αλατιού ότι όλα πάνε στραβά, και οι φιλονικίες και η δυσαρέσκεια εμφανίζονται στον οικογενειακό κύκλο. Το αλάτι με το κρέας στο όνειρο, υπονοεί ότι τα χρέη και τα στεγαστικά δάνεια θα σας ενοχλήσουν. Για μια νεαρή γυναίκα να τρώει αλάτι στο όνειρό της, θα εγκαταλειφθεί από τον εραστή της για ένα πιο όμορφο και ελκυστικό κορίτσι, προκαλώντας έτσι τη βαθιά αγωνία της….

Σε ορισμένες αρχαίες παραδόσεις, η προσφορά αλατιού ήταν το σύμβολο της άφθαρτης φιλίας λόγω του συμβολισμού της αδυναμίας που έχει το αλατούχο στοιχείο, έτσι στα όνειρα η προσφορά ή η λήψη αλατιού ερμηνεύεται ως καλός οιωνός, καθώς προβλέπει ότι έχουμε αποτελεσματική υποστήριξη για τα έργα μας και επιχειρήσεις ή με ισχυρές φιλίες που θα μας παρηγορούν ανά πάσα στιγμή.

(Καρύκευμα | Βετεράνος) Σε ένα όνειρο, το αλάτι σημαίνει εύκολο χρήμα, απλούς ανθρώπους και καλό άτομο. Το να βλέπεις ένα επιχείρημα μεταξύ δύο αντιπάλων και να βλέπεις αλάτι να τοποθετείται μεταξύ τους σε ένα όνειρο σημαίνει ότι θα μετριάσουν τις διαφορές τους και θα κάνουν ειρήνη. Εάν το κοινό αλάτι χαλάσει σε ένα όνειρο, αυτό σημαίνει ότι μια πληγή, αδικία ή ξηρασία θα πλήξει τους ανθρώπους αυτής της περιοχής. Το αλάτι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης σκληρή δουλειά ή ασθένεια. Το επιτραπέζιο αλάτι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ασκητισμό, παραίτηση και απόσπαση από τον υλικό κόσμο. Σημαίνει επίσης ευλογίες, ειλικρίνεια και άνεση. Η κατανάλωση ψωμιού με αλάτι σε ένα όνειρο σημαίνει ικανοποίηση με λίγα από αυτόν τον κόσμο. Ένας αναδευτήρας αλατιού σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει μια καλή και έντιμη γυναίκα. Η ανακάλυψη αλατιού σε ένα όνειρο σημαίνει αντιξοότητες και σοβαρή ασθένεια. Το αλάτι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης την ισορροπία, τη χρηστικότητα των πραγμάτων και την αποδοχή των πάντων. Αυτό περιλαμβάνει τη γνώση, τη θρησκεία, τη γυναίκα, τα χρήματα, το παιδί και τα νόμιμα κέρδη. Το αλάτι σε ένα όνειρο σημαίνει επίσης ηρεμία του φόβου, της ηρεμίας, της ανάπτυξης της υπομονής και της ανεκτικότητας. Το αλάτι σε ένα όνειρο αντιπροσωπεύει επίσης ένα φάρμακο, ένα φάρμακο, φάρμακα, αγάπη, τρυφερότητα, ενότητα, συμπόνια, κερδίζοντας ύποπτα χρήματα ή συνωμοσία. Η λήψη ενός ψαριού διατηρημένου σε αλάτι σε ένα όνειρο σημαίνει καλά νέα. Οι ελιές που αντιμετωπίζονται με αλάτι σε ένα όνειρο σημαίνει να επαναλάβουμε την υπόσχεση κάποιου….